Royal Botania
Royal Botania
Royal Botania
Royal Botania
Royal Botania
Royal Botania
Royal Botania
Royal Botania
Royal Botania
Royal Botania
previous arrow
next arrow

Royal Botania

Luxe tuinmeubilair

Royal Botania ontwerpt iconisch, luxe tuinmeubilair voor veeleisende klanten. Door alleen materialen van de hoogste kwaliteit te gebruiken in combinatie met topvakmanschap, produceert Royal Botania strakke, opvallende meubelcollecties. Royal Botania is wereldleider in het creëren van prachtige tuinmeubelen voor terrassen, zwembaden, tuinen en huizen die zowel stijlvol als duurzaam zijn.

Design

Kris Van Puyvelde: “In de vroege jaren 90 waren luxe en verfijnd design beperkt tot binnenruimtes en werden ze zelden buitenshuis aangetroffen. Ons doel was om dat te veranderen. We hebben Royal Botania opgericht om prachtige buitenruimtes te creëren. Onze inspirerende reis door de jaren heen heeft ons in staat gesteld om onze creativiteit te kanaliseren en te streven naar uitmuntendheid. Het eindresultaat is een merk dat zich overgeeft aan comfortabel, goed gemaakt en prachtig gemaakt tuinmeubilair.”

 

___

Alle projecten van Royal Botania bekijken?

 

  • |

Tijdloze nieuwbouwwoning

Royal Botania heeft de tuinmeubelen verzorgd voor deze nieuwbouwwoning.

Sfeervolle landelijke villa

Een renovatie gebeurt soms in fases. De ondernemersfamilie van deze woning had al enkele veranderingen aangebracht voor ze een interieurarchitect inschakelde om de woning eindelijk grondig onder handen te nemen. Royal Botania heeft de tuinmeubelen verzorgd.

Droomhuis

Deze prachtige tuinset is van Royal Botania.

Sfeervolle landelijke villa

De villa is gecompleteerd met een fantastische tuin, die qua uitstraling een perfecte toevoeging vormt op de woning. Het resultaat is een verbluffend totaalplaatje dat volledig de wensen van de bewoners beantwoordt.

Organische meubels

Geïnspireerd op alles wat de natuur omvat, geeft Royal  Botania  je een voorproefje van de  golvende lijnen,  natuurlijke materialen en heldere au naturelle  tinten  die deze  zomer zullen kleuren.

Royal Botania


“We streven naar uitmuntendheid!”

 

___

Contactgegevens:

  • Royal Botania NV
  • Elsendonkstraat 146
  • 2560 Nijlen
  • Contact:
  • Tel.: +32 (3) 411 22 85


Web editor: Media team     |

Datum: 01 | jan | 2021


Tags:

Gerelateerde artikelen

SAPA by Hydro


SAPA by Hydro Combineer design met efficiëntie en energiezuinigheid voor uw ramen en deuren Ramen en deuren moeten naadloos aansluiten bij de architectuur en geven karakter aan de woning. Details zijn belangrijk. Terwijl je investeert in mooi design, bespaar je op energie en denk je aan het milieu. Naast een mooi design, biedt SAPA ramen […]

Loxone

Loxone


Loxone is een totaaloplossing op vlak van home & building automation…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media

error: Content is protected !!