Royaal penthouse met inloopkast

L4 Interieur

Achter de voordeur van dit royale penthouse midden in een grote stad, ligt een ware verrassing verscholen. Het spectaculaire interieur, rijk aan bijzondere custom made objecten,ademt hotelchic tot in de details. De verrassende touch, zoals kleurrijke kunstwerken in de inloopkast, hult iedere ruimte in een sprankelende beleving.


Bovenverdieping

Inloopkast – L4 interieur – donkere basiskleuren – The Art of Living

Donkere basiskleuren

De bewoners van het indrukwekkende penthouse, gelegen op de twaalfde etage van een voormalig bankgebouw, hadden een duidelijke wens voor de inrichting van hun nieuwe woning: een luxe hotelgevoel met het gebruik van donkere tinten. Aan de stijlvolle conceptstore annex ontwerpstudio L4 Interieur / Studio L4 de eer om het penthouse van een passend interieur te voorzien. De gewenste donkere basiskleuren combineerde L4 Interieur / Studio L4 met groene en roze tinten voor een warm, gevarieerd kleurenpallet. Samen met de vele rijke materialen, patronen en designs is een bijzondere dynamiek ontstaan. Overal waar je kijkt raak je verrast. Ze vormen samen een passend geheel mét een vleugje spanning.  

“Overal waar je kijkt raak je verrast.”


Benedenverdieping

Inloopkast – L4 interieur – donkere basiskleuren – The Art of Living

Verrassende touch

L4 Interieur/Studio ontwerp graag met een verrassende touchDe eettafel heeft bijvoorbeeld een handgemaakte voet en een houten tafelblad ingelegd in stervorm. De hanglamp daarboven doet denken aan champagnebubbels. In de mainbedroom en luxe inloopkast pronken kleurrijke kunstwerken. Ook de verschillende behangsoorten en de prachtige in-betweens zijn bijzonder en dragen bij aan het luxe hotelgevoel dat je hier ervaart. De grootsheid van het interieur en het verrassende worden gecompleteerd met het werkelijk adembenemende panoramische uitzicht. Hierdoor is een woning ontstaan met internationale allure, die niet zou misstaan op een A-locatie zoals New York of Dubai. 

Editor: Media team

Datum: 19-01-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Dana Otten geschreven voor HCB Apartments & Lofts 2021

Fotografie: Jaro van Meerten