Slider-1
Slider-5
Slider-2
Slider-4
Slider-6
Slider-3
previous arrow
next arrow

Rolf Benz

Rolf Benz was een jonge, Duitse stoffeerder met een duidelijke visie. Het bedrijf dat hij in 1964 oprichtte, behoort anno 2019 tot de internationale top van de meubelindustrie. Sterke klassiekers in combinatie met gewilde noviteiten vormen de basis van het succes. Nu Rolf Benz ook bedden heeft gelanceerd, groeit de firma steeds meer uit tot een totaalaanbieder. Dat is goed nieuws voor wie houdt van design, comfort en kwaliteit.

Fantasierijke vrijheid

Een bank is geen noodzakelijk meubelstuk in ons huis, wel een oase van rust waar je terechtkunt voor bespiegelingen en daarmee voor zelfbewustwording. Met zijn allereerste banken- en fauteuilprogramma (genaamd addiform) brak hij rigoureus met de traditionele, brave opstelling van een bank: twee fauteuils tegenover elkaar met een salontafel in het midden. De addiform is anders. Die bestaat uit aparte elementen die met elkaar gecombineerd of los opgesteld kunnen worden. De bank kan bovendien worden uitgeklapt om zo een comfortabele extra slaapplaats te creëren.

Comfort en design

Liefhebbers van comfort en design vinden bij Rolf Benz een ruime collectie vol diversiteit. Het design varieert van heel strak en puur, tot grootse volumineuze landschappen. Rolf Benz weet steeds weer te verrassen met noviteiten. Tegelijkertijd zitten sommige klassiekers na 27 jaar nog altijd in de collectie.

Onderscheid in kwaliteit

Een gedegen, Duitse kwaliteit is een troef waarmee het bedrijf zich van vele concurrenten onderscheidt. De binnenwerken worden extreem goed gemaakt. De rompen, de kussens, ieder nieuw model wordt niet alleen ontworpen, ook het zitcomfort wordt steeds opnieuw ontwikkeld. Dat hoge kwaliteitsniveau wordt ook gewaarborgd door goed geïnformeerde dealers.

___

Meer realisaties van Rolf Benz bekijken?

 

Rolf Benz

Rolf Benz


“Een ruime collectie vol diversiteit, comfort en design”

___

Contactgegevens:

  • Rolf Benz experience center
  • Bozenhoven 53
  • 3641 AC Mijdrecht

Dealers:

 


Web editor: Media team     |

Datum: 15 | apr | 2019


Tags: , , , ,

Gerelateerde artikelen

SAPA by Hydro


SAPA by Hydro Combineer design met efficiëntie en energiezuinigheid voor uw ramen en deuren Ramen en deuren moeten naadloos aansluiten bij de architectuur en geven karakter aan de woning. Details zijn belangrijk. Terwijl je investeert in mooi design, bespaar je op energie en denk je aan het milieu. Naast een mooi design, biedt SAPA ramen […]

Loxone

Loxone


Loxone is een totaaloplossing op vlak van home & building automation…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media

error: Content is protected !!