Keukentegels, RAW Stones, the art of living

  • RAW Stones
  • Vergelt 2
  • 5991 PK | Baarlo

Robuuste keukentegels | RAW Stones

Het uitzoeken van een keukenvloer heeft eigenlijk altijd één uitgangspunt: hij moet goed te reinigen zijn. Niets is zo storend in een high-end woning als een poreuze vloer die onderhoudsgevoelig is en snel beschadigd raakt. De robuuste keukentegels van RAW Stones zijn absolute toppers voor in je keuken. De tegels zijn enorm sfeervol en geven je keuken die warme uitstraling die ze moet hebben.

Karaktervol

RAW Stones is een mooi bedrijf met uitgebreide collecties. Wat je ook zoekt, je zult het daar zeker vinden. Voor alle woonstijlen biedt RAW Stones karakteristieke tegels. RAW Stones zijn ook perfect in te zetten voor subtiele overgangen van living naar keuken of van keuken naar buiten. Het robuuste karakter van de steen doet je soms denken alsof je op een sfeervol terras loopt in plaats van dat je binnen bent. Op zo’n subtiele manier buiten met binnen kunnen verbinden is gewoon subliem.

Makkelijk in onderhoud

De keukentegels van RAW Stones zijn ontzettend makkelijk in het onderhoud. Je stofzuiger rolt er met al het gemak overheen en ook dweilen is geen probleem. Voor het dweilen wordt aangeraden om de RAW Stones cleaner te gebruiken, zodat je niet alleen de stenen vloer schoon krijgt, maar ook een kleine opfrisbeurt geeft. De cleaner zorgt er namelijk ook voor dat de werking van de protector wordt versterkt. Daarmee houd je je vloer heel lang mooi. De prachtige voorbeelden die we hier tonen zijn de modellen Abbey Volcano en de Terpstra Concrete.

 

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Jaro van Meerten

____

Wijnkelder, RAW Stones, Natuurlijke vloeren, Stoer interieur, Warme tinten

____

Meer projecten van RAW Stones bekijken?