Terrasoverkapping, Weinor, Drijvers, Zonnescherm, Terras

  • Showroom
  • Mathias-Brüggen-Straße 110
  • 50829 Keulen/Ossendorf

Riante terrasoverkapping | Weinor

Deze prachtige villa is ontworpen door Drijvers Architecten. Wat is fijner dan met goed én slecht weer toch buiten te kunnen zitten en uit te kunnen kijken op de tuin? In deze woning is dit allemaal mogelijk! Onder de terrasoverkapping van Weinor kun je zowel in de zomer als winter genieten van de prachtige, riante tuin. 

Verbinding met de tuin

De terrasoverkapping van deze woning is erg groot en je kunt er gezellig samen zitten. Wil je de overkapping een stukje groter maken, dan kan dit door de overkapping te verlengen met een zonnescherm. De overkapping is in de lengte bijna net zo groot als het huis zelf, wat ervoor zorgt ervoor dat het huis groter lijkt. Ook is het mogelijk om binnen en buiten met elkaar te betrekken door de schuifdeuren helemaal open te zetten.

 

Weinor

Wilt u thuis graag een terrasoverkapping en zonnewering? Dan is Weinor het juiste bedrijf. Het bedrijf maakt prachtige projecten en maakt altijd gebruik van de beste materialen. Ze luisteren naar wat de opdrachtgevers willen en creëren altijd weer iets spectaculairs. Ze zijn niet voor niets marktleider op het gebied van terrasoverkappingen. Graag iets met eigen ogen bekijken? In Keulen is de showroom gevestigd mt meer dan duizend vierkante meter aan oppervlakte. Voor advies wat dichterbij huis kunt u een bezoek brengen aan een van de Top-partners van Weinor.

Terrasoverkapping, Weinor, Drijvers, Zonnescherm, Terras

 

Tekst: Eef Schellens
Fotografie:  Jaro van Meerten

___

___
Meer projecten bekijken van Weinor?