Riante droomvilla met infinity zwembad

Nouv’eau Pools

Deze riante villa is werkelijk een woondroom. Dit komt niet alleen door de locatie, boven op een heuvel, maar ook door de doordachte vormgeving en de prachtige uitstraling. Werkelijk overal werd tot in het kleinste details over nagedacht en dat heeft zich geuit in een adembenemend totaalconcept. Het tuinontwerp mocht dan ook niet achterblijven en kreeg vorm door rekening te houden met de prachtige omgeving. Om hier nog een schepje bovenop te doen, kozen de bewoners voor een waanzinnige infinity pool. Het zwembad is een heuse blikvanger en laat hen nog meer genieten van het fantastische uitzicht. Nouv’eau Pools heeft zichzelf met dit zwembaddesign wederom overtroffen.  

Zwembad, infinity pool, Nouv’eau Pools and Outdoor Living, The Art Of Living

Maatwerk zwembad 

Het prachtige Inox zwembad werd volledig op maat gemaakt door Nouv’eau Pools and Outdoor Living. Dit betekent dat zij tijdens het ontwerpen rekening gehouden hebben met het gegeven dat de woning op een heuvel gelegen is. Hierdoor komt het design extra goed tot zijn recht. Naast dat dit buitenzwembad esthetisch hoogwaardig is, sluit hij ook perfect aan bij het heerlijke terras en vraagt hij weinig onderhoud. Dit laatste komt doordat het zwembad vervaardigd is uit Inox. Dit materiaal kan tegen een stootje en is uiterst onderhoudsvriendelijk. Ook dat helpt de bewoners om nog meer van hun zwembad te kunnen genieten.  

Zwembad, infinity pool, Nouv’eau Pools and Outdoor Living, The Art Of Living

Meer over Nouv’eau Pools 

Dit waanzinnige zwembad toont waar Nouv’eau Pools allemaal toe in staat is. Het bedrijf is al jarenlang specialist op het gebied van rvs/Inox zwembaden op maat. Met hun ervaring, kennis en vakmanschap gaan zij geen enkel project uit de weg en weten zij keer op keer oplossingen te bieden aan zij die een buitenzwembad wel zien zitten. Hierbij zet het bedrijf een goede kwaliteit, duurzaamheid en onderhoudsvriendelijkheid hoog in het vaandel. Wil je hier meer over weten? Neem dan geheel vrijblijvend contact op.  

Editor: Media Team RRO

Datum: 14-11-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living