Revolutionaire kookervaring met Gaggenau’s Essential Induction kookplaat

Gaggenau BE

Een nieuw tijdperk van koken breekt aan met de introductie van de Essential Induction kookplaat door Gaggenau. Dit geavanceerde toestel, dat naadloos is geïntegreerd in het keukenwerkblad, belichaamt vrijheid, flexibiliteit en geavanceerd design voor culinaire liefhebbers.

De essentie van elegantie

De Essential Induction is gereduceerd tot de essentie: een LED lichtpuntje, het werkbladoppervlak en de bedieningsknop. Deze elementen vormen samen een minimalistisch werkblad dat ongeëvenaard comfort en esthetische aantrekkingskracht biedt. De Essential Induction is ontworpen om perfect te integreren met Dekton werkbladen, bekend om hun ultracompacte, vlek- en krasbestendige eigenschappen.

Slimme bediening en bescherming

Gaggenau’s kenmerkende, aan de voorzijde gemonteerde, bedieningsknoppen ondersteunen gebruikers tijdens het kookproces. Een subtiel lichtpuntje op het werkblad leidt intuïtief naar de gebruikte kookzone en waarschuwt voor restwarmte, waarbij het automatisch uitschakelt wanneer de kookplaat niet wordt gebruikt. Verwijderbare magnetische oppervlaktebeschermers zorgen voor geluidsreductie, bescherming van het werkblad en optimale kookprestaties.

Design en functionaliteit in harmonie

Volgens Sven Baacke, Gaggenau Head of Design, gaat het om het elimineren van de grenzen tussen bereiding en wonen. De Essential Induction biedt de ultieme vrijheid in keukenplanning, waardoor het een revolutionair concept is voor ontwerpers en planners.

Kookplaat, keuken, Gaggenau BE, The Art of Living

Innovatieve kookplaat voor tijdloos design

De Essential Induction is het resultaat van Gaggenau’s toewijding aan tijdloos design, vakmanschap en innovatie. Deze toevoeging aan hun collectie luxe apparaten zal een revolutie teweegbrengen in het keukenlandschap, waarbij gebruikers hun culinaire passies zonder compromissen kunnen verkennen.

Kookplaat, keuken, Gaggenau BE, The Art of Living

Beschikbaarheid

De Essential Induction is vanaf mei 2024 verkrijgbaar en markeert een nieuwe mijlpaal in Gaggenau’s voortdurende streven naar excellentie in de wereld van hoogwaardige huishoudelijke apparaten. Transformeer je kookervaring en integreer moeiteloos vrijheid, flexibiliteit en verfijnd design in je culinaire ruimte. Neem bij interesse contact op met Gaggenau voor vragen en verdere informatie.

Editor: Media Team RRO

Datum: 11-03-2024

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Gaggenau BE