Caldera Spas | Utopia Tahitian Artic White Kuipkleur
Caldera Spas Utopia Tahitian Slate Omkasting
Caldera Spas Utopia Nigara Brownstone omkasting
Caldera Utopia Niagara- Midnight Canyon Kuipkleur
Renson Lammelen | Caldera Spas Utopia Tahitian Platium Kuipkleur
Carmenta Dream Cabine Detail
Renson Camarque zwart
Bubalou 365 Outdoor Loungeset
Zwemspa met omkasting voorzien van roldek
previous arrow
next arrow
 

Relax Outdoor | Privé wellness

Relax Outdoor heeft alles in huis voor een perfecte outdoor en wellness beleving. Privé wellness zoals spa’s, zwembaden, sauna’s, buitendouches, zwembaden en nog veel meer. Om mentaal en fysiek te relaxen tijdens hectische periodes. Ook voor lounges, overkappingen, barbecues en haarden is dit het juiste adres! Het hele jaar door bieden zij oplossingen voor het buitenleven. Door jarenlange ervaring, kunt u rekenen op een vakkundig advies. Buiten verblijven was nog nooit zo aangenaam.

Privé wellness met Caldera Spa

Iedere dag twintig minuten in een spa door brengen kent vele voordelen. Het verbetert gemoedstoestand, gezondheid en geeft rust zowel fysiek als mentaal. Het merk Caldera biedt de kwaliteit die wordt verwacht van een spa. Ook aan het design van de spa’s is aandacht geschonken. Zo is de Caldera Spa verkrijgbaar in diverse kleuren en groottes, voor iedere woning en tuin!

Endless Pools 

De zwembaden van het merk Endless zijn niet alleen te gebruiken om heerlijk te ontspannen en kunnen het hele jaar door worden gebruikt. Maar kunnen ook worden gebruikt te sporten. De pools beschikken over een hardloopband en bieden genoeg weerstand voor een full body workout. Het trainingssysteem kan op verschillende niveaus worden ingesteld. Zo kan zowel jong als oud gebruik maken van de nieuwste technieken op het gebied van waterfitness. Ook de temperatuur worden versteld naar wens zodat het water over de juiste temperatuur beschikt. Daarnaast straalt het design van de Endless Pools luxe uit, dankzij het stijlvolle ontwerp en de stalen behuizing.

___

Alle projecten met privé wellness van Relax Outdoor bekijken?

 

  • |

 

Relax Outdoor: Update Caldera Spas Utopia Serie

Een uitgebreid assortiment van Relax Outdoor!

Poolhouse van je dromen

In dit poolhouse kun je het hele jaar door genieten!

Relax outdoor, prive wellness, jacuzzi, zwembad

Wendy van den Heuvel


“Graag nodigen wij u uit om onze gezellige showroom te bezoeken. De koffie staat altijd klaar!”

 

___

Contactgegevens:

  • Relax Outdoor
  • Industrieweg 5a
  • 5482 TD Schijndel