Poolhouse, relax outdoor

  • Relax Outdoor
  • Industrieweg 5a
  • 5482 TD Schijndel

Multifunctioneel Poolhouse van je dromen | Relax Outdoor

Ben je op zoek naar het perfecte poolhouse? Een zwembad is natuurlijke een geweldige toevoeging aan de woning en de tuin, maar wat is een zwembad nu zonder een poolhouse? Exclusief outdoor merk Relax Outdoor is aan de slag gegaan om een poolhouse te realiseren waarin men het hele jaar kan genieten. Door de landelijke sferen binnen de tuin is er gekozen om een moderne strakke constructie te realiseren met oog voor de materialen die geïnspireerd zijn op het woonhuis. 

Het karakteristieke exterieur
Het exterieur van het poolhouse is zeer exclusief door de combinatie van het donkere eiken wat rondom zwart is gebeitst en het zeer karakteristieke Red Balou hout, wat rondom de buitenste wanden is gebruikt. Dit exclusieve hout is zeer goed bestand tegen de elementen en vergt zeer weinig onderhoud door een speciale behandeling. De met Red Balou geklede ruimte is onderdeel van de multifunctionele waarde binnen dit poolhouse. In deze ruimte is namelijk voorzien van een omkleedruimte – douche en toilet. Zo kan het zwembad tot zijn volledige recht gebruikt worden in combinatie met het poolhouse zonder dat het woonhuis nog benodigd zal zijn. Binnen deze ruimte is het interieur van het poolhouse doorgetrokken. Om dit niet prominent aanwezig te maken is ervoor gekozen om een “onzichtbare” deur met bijbehorend hang en sluit werk te maken. Door het doorwerken met Red Balou hout op de deur wordt deze aan het zicht onttrokken indien niet in gebruik. Een mooi staaltje vakmanschap.

 

Poolhouse van je dromen, relax outdoor

Poolhouse van je dromen, relax outdoor

Poolhouse van je dromen, relax outdoor

 

Er is ook een sanitaire ruimte aanwezig
Door de donkere uitstraling buiten is er binnen gekozen voor het werken met licht gekleurde materialen als basis. Dit zal worden afgewisseld met de donkere kleuren om als accenten te werken. Als basis natuurlijk de zeer in het oog springende en gewaagde vloer. De Keramische Tegels uit de Mirage Collectie zorgt voor een warm en eerlijk gevoel wanneer u binnenstapt. Het stucwerk is niet zomaar een stuc maar een buitenstuc waardoor deze meteen beschermd is tegen water en vocht. Dit is opnieuw doorgetrokken binnen de sanitaire ruimte. Dit om de eenheid binnen de ruimtes te bewaren.

 

Het Interieur
Het interieur is gevuld met een uiterst comfortabele Bubalou Lounge set door Relax Outdoor. Dit is een lounge set die nul onderhoud verg aangezien deze het gehele jaar buiten kan staan en geen losse kussens bevat. Het zitcomfort van deze set is dan ook ongekend!

 

Poolhouse van je dromen, relax outdoor

Poolhouse van je dromen, relax outdoor

Tuinmeubelen in Poolhouse van je dromen, relax outdoor

Poolhouse van je dromen, relax outdoor

 

Schuifwanden van Relax Outdoor
Het Complete poolhouse is voorzien van Relax Outdoor haar eigen Glazen Schuifwanden systeem. Hiermee kan het Poolhouse helemaal dicht worden geschoven in de winter waar men lekker bij de openhaard in de compleet tegen regen beschermde schouw met buitenstuc alsnog buiten kunnen zitten, en in de zomer alles openschuiven zodat het een complete open ruimte wordt. Door het houten frame om het exterieur te breken en er even uit te laten springen zijn de glazen schuifwanden onzichtbaar weg te schuiven waardoor zij helemaal aan het zicht worden onttrokken.

 

Poolhouse van je dromen, relax outdoor

Poolhouse van je dromen, relax outdoor

Poolhouse van je dromen, relax outdoor

 

Een multifunctioneel project van Relax outdoor
Relax Outdoor heeft hier een prachtig mooi project mogen realiseren waarin zij alle aspecten zelf hebben mogen ontwikkelen en monteren. Een multifunctioneel project met multifunctionele mogelijkheden. Een prachtig mooi stukje werk wat een prominente mooie plaats krijgt in het projectendossier.

 

Poolhouse van je dromen, relax outdoor

Poolhouse van je dromen, relax outdoor

____

Meer projecten van Relax Outdoor bekijken?