Caldera Spa Jacuzzi - Relax Outdoor

Relax Outdoor | Caldera Spas

Pioniers in de wellness & Spa industrie

Caldera Spas is een van de meest geroemde en betrouwbare spa merken ter wereld. Door hun meer dan 40 jaar ervaring zijn zij een van de pioniers in de welness en spa industrie. Van precisie en vakmanschap tot strenge kwaliteitscontroles worden elke Caldera spas als een individueel kunstwerk behandeld.

Het is niet zomaar een spa bad maar een ware innovatie binnen de industrie. Design – Functies en duurzaamheid staan hoog in het vaandel binnen Caldera Spas. Caldera Spas streeft naar een wereld waarin iedereen tot rust kan komen en er dus een spabad toegankelijk is voor iedereen. Caldera spas heeft daardoor ook al meer dan 1 miljoen spabaden wereldwijd verkocht. De klanttevredenheid binnen de Caldera wereld is daarom ook erg groot.

Van gigantische tuinen tot een nauw balkon op 12 hoog niks is te gek.
Relax outdoor is inmiddels al meerdere jaren gecertifieerd dealer van Caldera Spas en werken zeer nauw samen. Met het grote assortiment biedt Relax Outdoor een grote toegankelijkheid binnen de branche voor iedereen.  Op het gebied van service is het zonder enige twijfel uitstekend te noemen. Door een fantastische communicatie binnen Caldera Spas kunnen wij snel en juist onze werkzaamheden uitvoeren. Wij hebben tevens de International Dealer Service award in ontvangst mogen nemen waar wij erg trots op zijn. Caldera blijft innoveren en streven naar betere producten en daardoor staan wij voor de volle 100 % achter ons product. De Vacanza – Paradise en Utopia serie bieden een perfecte ervaring voor mensen die echt helemaal tot rust willen komen in hun eigen omgeving. Met spiergerichte massages en de combinatie van warm water met lichttherapie gaat u zich als herboren voelen.

 

Caldera Spa Jacuzzi - Relax Outdoor

 

___
Wij zijn razend enthousiast over Caldera Spas! En u?
Voor eventuele vragen of informatie neem gerust contact met ons op zodat wij ook u kunnen overtuigen!

 

 

 


 

Relax Outdoor blog Caldera Spa

Relax Outdoor | Caldera Spa


Relax Outdoor is een jong en dynamisch bedrijf dat zich bezighoudt met alles op het gebied van wellness en outdoor. Door onze jarenlange ervaring in deze branche kunt u ons zeker tot de specialisten rekenen. Onze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit wat we ook terugzien in onze klant tevredenheid.
__
Meer informatie over Relax Outdoor?