Relax Outdoor in 2018

UPDATE CALDERA SPAS UTOPIA SERIE

Dit jaar zullen wij ons assortiment uitbreiden met zowel nieuwe producten als een verbetering van onze bestaande producten. Zo zullen onze bestaande Caldera Spas Utopia modellen een update krijgen:

  • Verbeterd atlas massage systeem waar mensen makkelijk in passen doordat de jets verder naar achter zijn geplaatst en de kussens 10 graden zijn gedraaid.
  • Een vernieuwd LCD touchscreen met ingebouwde lichtsensor
  • Dit touchscreen kan volledig naar eigen wens worden aangepast

In dezelfde Utopia Serie zullen 2 nieuwe modellen worden geïntroduceerd:

Caldera Spa Relax Outdoor Jacuzzi

___

Nieuw Caldera Spa Florence

Volledig nieuwe set up | 7 sits met cool down bench | Allemaal zit posities | Zonder beperkingen tussen de stoelen

 

___

Nieuw Caldera Spa Provence

Wat kleiner (na veel vraag) | Dubbele lounge positie voor hem en haar | Nekmassage in een Lounge (zit normaal alleen in een zit positie) | First of double lounge voor Caldera

 

___

Wij zullen Endless Pools Fitness Systemen gaan leveren

Een mooi gevormde acryl spa verandert uw thuis het hele jaar in een oase. Het fitness-systeem van Endless Pools is natuurlijk veel meer dan een zwemspa. Hierin kunt u zwemmen, trainen, spelen en ontspannen: het is de perfecte oplossing voor fitness en plezier met de hele familie, vrienden of alleen. Uw fitness-systeem van Endless Pools wordt voorgemonteerd en bedrijfsklaar geleverd. Het kan geïnstalleerd worden op elke ondergrond die stabiel en waterpas is: bouw uw terras of garage om tot een zwembadruimte of bouw een nieuwe constructie voor uw toekomstige welzijn.

Laat u gewoon wegzakken in onze ergonomisch ontworpen hydromassage-zitplaatsen en de drukknoppen voor de bediening staan binnen uw bereik. Schakel de hydrotherapie-jets aan om uw stress te laten wegsmelten of creëer sfeer met de onderwaterverlichting. Met de beste Endless Pools-zwemstroom op de markt kunt u genieten van de veelzijdigheid van een fitness-zwembad. U kunt de snelheid aanpassen, van een lichte schoolslag tot een uitdagend zwemtempo van 1:11/100 m. Voor nog meer flexibiliteit in uw training kunt u onze onderwaterloopband toevoegen.

Ons SwimCross-trainingssysteem combineert een stralende weerstand met vijf snelheden en slimme eigenschappen om een volledig fitness-programma aan te bieden voor alle leeftijden. Alle modellen bevatten ons strakke, stijlvolle ontwerp met een duurzaam stalen kader onder de moderne bekleding van onze onderhoudsvrije omkastingen. Met opties zoals ons Bluetooth-muzieksysteem met 8 luidsprekers en onze accessoires voor waterfitness kunt u uw zwembad aanpassen zoals u het wilt. Wij zullen alle baden uit deze serie gaan leveren. X200, X500E500, E700, E2000 en de volledig nieuw voor 2018 R120 en X2000.

Endless Pools Relax Outdoor zwembad zwembaden

Relax Outdoor, zwembad, endless pools, pool, zwembaden, jacuzzi

E700 met loopband

Relax Outdoor, zwembad, endless pools, pool, zwembaden, jacuzzi

X500

Relax Outdoor, zwembad, endless pools, pool, zwembaden, jacuzzi

E2000 met loopband

Award
Wij hebben onlangs een award in ontvangst mogen nemen voor beste service afdeling internationaal voor Caldera Spas dealers en we zullen deze lijn voortzetten om dit jaar nog meer te kunnen doen voor onze klanten. Verder zullen wij ook onze huidige producten van Renson – Carmenta (exclusief dealer Benelux) etc. prachtig mooi vertegenwoordigen dit jaar zoals u van ons gewend bent.

 

___

Bekijk hier alle producten van Relax Outdoor

 

___

Contactgegevens:

  • Relax Outdoor
  • Industrieweg 5a
  • 5482 TD Schijndel