Reeds 40 jaar lang een duurzame en succesvolle samenwerking

Vorsselmans

Vorsselmans is een bedrijf met vijftig jaar ervaring in aluminium buitenschrijnwerk voor de particuliere markt en complexe gevelconstructies voor de projectmarkt. Dit houdt in dat zij een toonaangevend specialist zijn en kennis van het vak hebben. Hierdoor weten zij keer op keer een gevel van hoogwaardige kwaliteit te ontwerpen, installeren en monteren. Bovendien hebben zij door hun jarenlange ervaring mee mogen werken aan tal van projecten in België en Nederland. Ze onderscheiden zich vooral door hun integrale aanpak van bouwprojecten. Ook is het bedrijf reeds vier decennia lang één van de belangrijkste Schüco Premium Partners. We vertellen je hier graag meer over.  

Een duurzame samenwerking 

Een samenwerking tussen Vorsselmans en Schüco leek onvermijdelijk. Dit kwam door de immer toenemende complexiteit van particuliere woningen en gevelconstructies en de steeds strenger wordende eisen wat betreft lucht-, water- en winddichtheid door de jaren heen. Om hierin mee te kunnen gaan sloegen zij dus de handen ineen. Duurzaamheid, innovatie en de circulaire economie zijn de uitgangspunten voor iedere nieuwe ontwikkeling die zij samen aangaan. Bovendien kunnen zij zich beiden vinden in het motto: topkwaliteit op maat, waardoor de samenwerking blijft werken.  

Gevel, ramen & deuren, Vorsselmans

Meer over Schüco 

Over Vorsselmans ben je al het een en ander te weten gekomen, maar wat doet Schüco? Schüco is een mondiale Duitse speler die eveneens aluminium raam- en deursystemen, schuifdeur- en vleugelsystemen ontwerpt en maakt. Ook deze producten zijn van grote invloed op de uiteindelijke uitstraling van de gevel. De hoofdvestiging van het bedrijf zit in Bielefeld waar ze in 2022 een state of the art kantoor openden.  

Oog op de toekomst 

Door de toenemende complexiteit van de gevel en de snelheid van het bouwproces waarmee het wereldbeeld veranderd, kijken beide bedrijven vooral naar de toekomst. Ze blijven hun producten door ontwikkelen en staan elkaar bij waar nodig. Dus als je meer wil weten over de oplossingen die Schüco biedt of als je gebruik wenst te maken van de kennis van Vorsselmans, ben je op hun website aan het juiste adres.  

Editor: Media team

Datum: 08-05-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Vorsselmans