Boerderij stijl, VINCK Ramen&Deuren, woning, thuis, the art of living

  • VINCK ramen & deuren
  • Nobels-Peelmanstraat 11
  • 9100 Sint-Niklaas

Ramen en deuren in landelijke stijl | Vinck

Ga je bouwen of verbouwen en ben je op zoek naar een goede en betrouwbare leverancier voor ramen en deuren? Neem dan eens contact op met Vinck, een familiebedrijf dat zich bezighoudt met buitenschrijnwerk: ramen, deuren, veranda’s, gevels, rolluiken, maar ook poorten, balustrades en zonweringen. Het mooie van dit bedrijf is dat ze alles ontwerpen en maken in hun eigen atelier dat is voorzien van de modernste technieken. Hierdoor kunnen ze makkelijk afwijken van standaardproducties en zijn ze sterk in exclusieve opdrachten. Een recent opgeleverd project is een totaalproject in landelijke stijl. Je treft hier exclusief buitenschrijnwerk waarbij vooral de kleur en de vormgeving van de deuren in het oog springen.

Hoogste kwaliteit en veiligheid

De hoge kwaliteit van hun producten gaat samen met verschillende factoren. Al hun producten worden gemaakt met de nieuwste technieken in het ultramoderne atelier. De medewerkers met jarenlange ervaring weten waar het om draait: de hoogste kwaliteit met oog voor detail. Daarnaast staat veiligheid hoog in het vaandel. Om een exclusieve accent te leggen, hebben we het prachtige Hi-Finity schuifraam, dat ultraslanke profielen combineert met grote afmetingen en perfecte isolatie.

Mooi maatwerk in ramen en woonveranda’s

Door een enorme waaier aan stijlen en kleuren kan je met ramen en kozijnen van Vinck jouw woning de identiteit geven die ze verdient. Een mooi voorbeeld van persoonlijk maatwerk zijn deze ramen en kozijnen in landelijke stijl. Allereerst is de kleur heel uniek: groengrijs met een vleug bruin. Het mooie ervan is dat deze kleur volledig is doorgetrokken waardoor je een mooi geheel krijgt. Harde accenten passen niet goed bij een landelijke stijl, dus de keuze hiervoor is perfect. De deuren hebben een verticaal lijnenwerk dat tevens erg goed matcht met de beoogde stijl. Harde, gladde oppervlaktes worden hiermee vermeden.

Boerderij stijl, VINCK Ramen&Deuren, woning, thuis, the art of living

Voor ramen en deuren hebben we de Masterline serie voor een strakke vormgeving. Een landelijk uitstraling bekom je met een steellook ramen in de SL38 serie. Het perfecte evenwicht tussen schoonheid en veiligheid.

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Vinck ramen & deuren

____

Vinck

____

Meer projecten van Vinck bekijken?