Raamdecoratie, blend window fashion, the art of living,

  • Blend Window Fashion
  • Koperhoek 124
  • 3162 LA Rhoon
  • Contact:
  • Tel.: 010 482 11 00
  • E-mail: info@blendwindowfashion.com

 

Blend shutters | Blend Window Fashion

De shutters van Blend zijn sfeervol en passen in elk interieur. De maatwerk shutters bieden meerwaarde voor ieders woongenot. Perfection in every detail is het motto van Blend, dit is ontstaan doordat Blend gebouwd is op basis van passie, expertise, kwaliteit en innovatie. Ieder jaar zijn er nieuwe trends en ontwikkelingen op het gebied van raamdecoratie. Blend past haar op maat gemaakte raamdecoratie aan waar dit nodig is. Zo kun je bij Blend altijd uit de laatste raamdecoratie trends kiezen. De familie Thomas koos voor de shutters van Blend voor hun vrijstaande woning.

Raamdecoratie, blend window fashion, the art of living,

Raamdecoratie

De nieuwbouwwoning van de familie Thomas is volledig voorzien van prachtige witte shutters. Er is geen raam vergeten: van entree tot keuken, de overloop en alle slaapkamers alsook het dakraam en de badkamer. ‘Onze vorige woning was ook een nieuwbouwwoning en hebben wij zelf ingericht zonder styliste. Vanwege de drukke omgeving zijn wij op zoek gegaan naar een nieuwe woning en kwam dit nieuwbouwproject op ons pad. Door de ervaringen wisten we goed wat we in ons nieuwe huis wel en niet wilde. En één ding stond hoog op ons lijstje; shutters!’.

Modern en industrieel

De interieurstijl is een combinatie van een modern interieur met industriële accenten. Dit zie je vooral terug in de witte strakke shutters met tilt stok en de keuken en deuren die zijn afgewerkt met industriële zwarte tinten.

Raamdecoratie, blend window fashion, the art of living,

Waarom shutters?

De afwerkingen van de shutters zijn tot in de kleinste details afgewerkt bij de woning van de familie Thomas. Het aanbod aan mogelijkheden en configuratie is eindeloos. Denk hierbij aan kleuren, de trim, breedtes van de lamellen en bedieningsmogelijkheden. Alle shutters zijn passend gemaakt bij de verschillende type ramen die er in de woning van de familie Thomas zijn. Dit is ook de reden waarom zij gekozen hebben voor shutters als raamdecoratie.

 

Tekst: Redactie van The Art of Living
Fotografie: EG Photography

___

___

Meer projecten bekijken van Blend Window Fashion