R2Livin Architects

De R2Livin group is een multi disciplinair architectenbureau gevormd door het samensmelten van diverse onafhankelijk opgerichte kantoren met elk andere expertises. De sterkte van elk kantoor ligt uiteraard in de kwaliteiten van de respectievelijke oprichters en zaakvoerders. De R2Livin Group bestaat uit diverse disciplines, waarbij R2Livin Architects de nadruk legt op architectuur als kunst. Hier ligt de focus op het gevoel in het particulier design: nl.villa’s en interieur in binnen en buitenland!

Informatie over R2Livin Architects


R2Livin-Architects
R2Livin-Architects
R2Livin-Architects
R2Livin-Architects
R2Livin-Architects
R2Livin-Architects
previous arrow
next arrow

Wat de R2Livin Group typeert, is het organisch bundelen van deze persoonlijke talenten. Hierdoor kan elk individu zich ten volle focussen op zijn/haar kwaliteiten, en deze ontplooien ten dienste van het groter geheel. Op het kantoor staat het persoonlijk welbehagen centraal en dat wordt automatisch versterkt omdat iedereen, op zijn passend plekje zit.

Aangezien elke medewerker een eigen ontwikkeling heeft doorgemaakt en verantwoordelijkheden opneemt, zijn de voordelen van dit ‘samen sterk’ verhaal ontegensprekelijk. De kracht van dit team is het individu en de kracht van elk individu is het team. Leander Kippers: “ Met kernwaarden als eerlijkheid, meerwaardecreatie, expertise en positiviteit, dagen we ons als kantoor steeds opnieuw uit. Zo blijven we, gesterkt door onze kernwaarden, ontwikkelen op een natuurlijke manier.” Deze evolutie als architecten-groep is noodzakelijk om zowel nu als in de toekomst een gevestigde waarde te mogen zijn en ons beroep eervol uit te oefenen. We zijn immers verantwoordelijk voor de vormgeving van de nieuwe wereld waarin we ons dagelijks bewegen, in al zijn aspecten. Niet enkel het residentiële. Zo evolueren we steeds in omvang van projecten op verdere locaties en in diverse domeinen, zoals kantoorgebouwen, retailprojecten, industriële ontwik-kelingen, fabrieken, grootkeukens, transportbedrijven, technische labo’s , tot carwashes toe… elk met zeer unieke aandachtspunten.”