1
2
3
4
5
6
7
previous arrow
next arrow

Quooker | Kokend water kraan

Sinds de uitvinding van de Quooker in 1970 door Henri Peteri, is het uitgegroeid tot een wereldwijde bekende kokend water kraan producent. Onder leiding van zijn zonen Niels & Walter is het familiebedrijf nog dagelijks bezig met de innovatie van de keukenkraan. Het hoofdkantoor is te vinden in het mooie Nederlandse Ridderkerk. Hier werken dagelijks maar liefst meer dan 250 medewerkers aan het succes van de organisatie.

Naast dat de kraan heel handig is, is het ook goed beveiligd. Jaarlijks zijn er honderden ongelukken met kokend water en kinderen. Daarom is de kraan voorzien van vier verschillende veiligheidsmaatregelen. Zo beschikt de kraan over een niet-massieve straal, dit houdt in dat de straal uit druppeltjes bestaat en hierdoor de kans op grote brandwonden kleiner is. Ook is er een kindveilige bedieningsknop in het systeem verwerkt, hierdoor kan er dus niet zomaar kokend water uit de kraan komen. Daarnaast is het metaal van de kraan goed geïsoleerd waardoor je, je dus niet kunt verbranden aan de kraan zelf. Als laatste is de kraan vast gemonteerd aan het aanrecht, dit zorgt ervoor dat je niet per ongeluk het water kan omstoten zoals bij een waterkoker.

 

___

Alle projecten van Quooker bekijken?

 

 

 

 

 

 

Jongensdroom

Ieder huis heeft een eigen verhaal, een eigen verrassing. Deze villa in de Vlaamse Kempen is daar een sprekend voorbeeld van. De bewoners hadden in eerste instantie het plan om klassiek te bouwen, maar hielden van een modern interieur en verzamelden hedendaagse kunst.

Nieuwbouw

In Vlaanderen ontdekte the art of living een opvallend modern huis in een agrarische omgeving. Het huis oogt aan de voorzijde gesloten en strak traditioneel. De gevel en het dak zijn opgetrokken uit geglazuurde tegelpannen. Als de luiken gesloten zijn, is de gevel één geheel.

Eigentijds

Tegenover een bruisend stadspark in de provincie Noord-Brabant ligt een prachtige woning uit 1950. Aan de voorzijde zie je het niet, maar de woning is compleet gerenoveerd.

Gewaagd interieur

Soms verbaast de binnenkant van een woning je nog meer dan de buitenkant. Zo ook de woning waar het interieur door Maximiliaan Lefévre helemaal werd verbouwd. De bewoners woonden al tien jaar in de woning, maar het interieur was niet naar wens.

Renovatie hoeve

Op een landgoed in Vlaanderen stond een oude vervallen hoeve. Omringd door een uit de kluiten gewassen parkachtige tuin met waterpartijen, leek zij te wachten op een nieuwe impuls die haar oude gloriejaren zou herstellen.

Gietvloeren

Er zijn geen grenslijnen zichtbaar waardoor de ruimtes in contact staan met elkaar. Er wordt verbintenis gecreëerd en het maakt de omgeving open en ruimtelijker. Het geeft de uitstraling in je woning een flinke boost.

Stalen binnendeuren

Verscholen in de Belgische Kempen vind je de prachtige woning en atelier van StalenDeurenHuys. Hier worden stalen deuren, ramen en puien helemaal naar wens en smaak op maat gemaakt.

Landelijk interieur

In Vlaanderen stond deze oude hoeve te wachten op een renovatie zodat haar oude gloriejaren weer herboren werden. Het was een ingrijpend project, met respect voor de oude hoeve is elke element apart getransformeerd tot een prachtige eindresultaat.

Sfeervolle keuken

Deze minimalistische keuken is de favoriete ruimte in dit huis. Door het afwisselende kleur- en materiaal gebruik, hangt er een fijne sfeer in de strakke leefkeuken. De eyecatcher van de keuken is de keuken achterwand.

Gerenoveerde keuken

Dagelijks wordt er veel tijd doorgebracht in de keuken, waardoor het ook één van de belangrijkste ruimtes in een woning is. In de keuken komt de hele familie samen en wordt er veel meer gedaan dan alleen maar gegeten. Omdat deze ruimte van zoveel waarde is binnen het interieur, is het belangrijk dat het geheel naar eigen smaak en wensen wordt ingericht.

Moderne stijl

De Limburgse hoofdstad Hasselt is momenteel flink in ontwikkeling. Er wordt gebouwd en er komen nieuwe wijken bij. Eén daarvan is de Hasseltse Kanaalkom, waar we Residentie Zuidzicht vinden aan de Blauwe Boulevard.

Moderne villa

De eigenaars van deze moderne villa hadden nog niet lang geleden een andere droom. Ze wilden wonen in het groen, in een klassieke, traditionele villa. Een ontmoeting met architect Frederik De Smet van Icoon.be architecten deed hen anders beslissen.

Zwart wit interieur

Deze hedendaagse woning in de bosrijke omgeving van een deelgemeente van Brugge openbaart zich als een donker, blokvormig volume. De woning is langs de voorzijde volledig gesloten en achteraan helemaal open om maximaal van het groen te kunnen genieten.

Modern appartement

De overgang van een villa met een riante tuin naar een appartement kan als benauwend worden ervaren. Het is maar de vraag of je ooit werkelijk went aan het verlies van zoveel ruimte en groen. Voor de kopers van een nieuwbouwappartement verliep die overgang geruisloos. De 160 vierkante meter terras en de 156 aan binnenruimte blijken ruim voldoende.

Zwartwit interieur

Het is altijd weer boeiend om te zien hoe een binnenhuisarchitect met zijn of haar eigen interieur omgaat. Interieurarchitecte Nicky Vanden Bossche van Concept’N uit het Oost-Vlaamse Beveren koos er bijvoorbeeld voor om het kantoorgedeelte te integreren in haar privéwoonst. Het betreft een strak moderne, geschakelde woning die deel uitmaakt van een groter wooncomplex, waarbij rigoureus gestreefd werd naar soberheid en uniformiteit.

Landelijk wonen

De bewoners van deze landelijke villa hebben na een traject van ruim twee jaar hun intrek mogen nemen in deze prachtige parel. Het Nederlandse stel, dat inmiddels 25 jaar in België woont, spreekt inmiddels een aardig mondje Vlaams. Deze villa, gelegen in een rustige villaomgeving, is een lust voor het oog.

Modern interieur

Een harmonieuze mix van moderne en warme elementen. Zo laat deze schitterende villa zich in het kort omschrijven. Zowel het ontwerp van de architectuur alsmede de bouwrealisatie staan op naam van Villabouw Sels, die al decennialang hoogwaardige villa’s ontwerpt en bouwt in elke gewenste stijl.

Klassiek exterieur

Hoe combineer je de charme van een villa met klassiek exterieur met het comfort van een hedendaags interieur? Sels Villabouw ging die uitdaging aan en creëerde, in nauwe samenspraak met de opdrachtgever en interieurarchitect Dieter Vandervelpen, een woning die oud en nieuw deed versmelten tot een uniek geheel.

Exclusieve high-end villabouw

Op het Kempense platteland nam een moderne villa de plaats in van een vervallen hoeve. Ze is niet alleen binnen ruim voorzien van daglicht en een aangenaam klimaat, maar buiten ook nog van een zwembad en een poolhouse met sauna en fitnessruimte. Er is gezorgd voor een optimaal comfort voor lichaam en geest in deze woning, waarin plaats is voor samenzijn, ontspannen, sporten, maar ook werken.

Villatuin

Velen beginnen op een bepaald moment in hun leven opnieuw en die tweede start kan zich concretiseren in een nieuwe woning. Een vrijgekomen perceel in een villawijk bood deze mogelijkheid. Er verrees een vrijstaande, moderne villa die met zijn T-vormige plan en grote vide in de inkomhal de straat buitensluit maar de indrukwekkende villatuin deels omarmt.

De enige echte kokendwaterkraan

De meest functionele oplossing die ook nog eens 100% esthetisch is weggewerkt is de kokendwaterkraan van Quooker. Je hebt instant kokend heet water zonder dat je daar een ingewikkelde handeling voor hoeft te verrichten die tijd kost. En het verhaal wordt beter: tegenwoordig kan je ook bruiswater uit je keukenkraan toveren!

 

 

Quooker


“Samen denken we na over nieuwe technische ideeën en ontwerpoplossingen om de kranen nóg zuiniger, nóg makkelijker in gebruik en nóg mooier te maken.”

 

___

Contactgegevens:

  • Quooker Belgium BV
  • Ambachtsstraat 15
  • 2390 Malle


Web editor: Media team     |

Datum: 12 | jan | 2021


Tags:

Gerelateerde artikelen

SAPA by Hydro


SAPA by Hydro Combineer design met efficiëntie en energiezuinigheid voor uw ramen en deuren Ramen en deuren moeten naadloos aansluiten bij de architectuur en geven karakter aan de woning. Details zijn belangrijk. Terwijl je investeert in mooi design, bespaar je op energie en denk je aan het milieu. Naast een mooi design, biedt SAPA ramen […]

Loxone

Loxone


Loxone is een totaaloplossing op vlak van home & building automation…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media

error: Content is protected !!