Slider1
Slider2
Slider3
Slider4
Slider5
previous arrow
next arrow
  • QTD – interieurarchitecten
  • Bredabaan 810
  • 2930 Brasschaat
  • Contact:
  • Tel.: +32 (0) 3 326 13 00
  • E-mail: info@qtd.be

Genieten van ultiem wooncomfort | QTD Interieurarchitecten

Interieurdromen omzetten in de realisatie van bijzondere woon- en werkconcepten op maat. Dat is de missie van ontwerpbureau QTD (Quali Time Design) Interieurarchitecten uit Brasschaat. Met veel passie ontwerpen zij ruimtes die een perfecte mix zijn tussen design, functionaliteit, materiaal en kleur, waardoor klanten kunnen genieten van ultiem woon- of werkcomfort. QTD Interieurarchitecten ontwikkelde twee wel heel bijzondere interieurconcepten, voor een woning in de gemeente Schilde en één in de gemeente Kalmthout. Samen met interieurarchitect en zaakvoerder Britt Van Aken nam the art of living een kijkje en leerden we meer over het verhaal achter deze bijzondere projecten.”

De droom die uitkwam
We beginnen in Schilde, een gemeente nabij Antwerpen. Hier ontmoeten we Britt. Na een korte kennismaking vertelt zij enthousiast over het ontstaan van haar ontwerpbureau en hoe daarmee voor haarzelf een grote droom uitkwam. “Al van jongs af aan ben ik enorm gefascineerd door architectuur en ontwerpen”, vertelt Britt. “Na een studie interieurvormgeving in Mechelen en vele jaren werkervaring in de branche, besloot ik in 2006 mijn eigen ontwerpbureau op te zetten. Dit bleek voor mij de ultieme manier om mijn liefde voor het vak om te zetten in de realisatie van unieke interieurconcepten op maat.”

 


Heb jij dit project al bekeken van QTD Interieurarchitecten?

QTD interieurarchitecten


 

Kwaliteit voorop
In de jaren die volgden realiseerde QTD Interieurarchitecten, naast Britt inmiddels ook bestaande uit collega Isy Van Houtven, talloze bijzondere projecten in zowel de zakelijke als de particuliere markt. Deze projecten vielen allemaal op vanwege het exclusieve maatwerk, het individuele karakter en de hoge mate van woon– en werkcomfort. “In al onze projecten zetten wij kwaliteit op de eerste plaats”, licht Britt toe. “Dit is onder meer te zien in onze ontwerpen, de materiaalkeuze, maar ook in de opvolging, waarin we samenwerken met partners die een kwalitatieve afwerking en een correcte timing garanderen. Daarnaast is het ons streven om in ieder project de droom van een klant te achterhalen en deze om te zetten in een interieurconcept dat hier naadloos op aansluit. Hierbij kan het gaan om een moderne, tijdloze of juist landelijke stijl, nieuwbouw of een renovatie en zowel een villa, apparte- ment als werkruimte. We volgen altijd de woonwensen van de klant en zetten die vervolgens om in een gepersonaliseerd en op maat gemaakt ontwerp. Dat zorgt voor een perfecte harmonie tussen comfort, sfeer en functionaliteit en een maximaal rendement van de ruimtes. Vaak gaan we nog een stapje verder en nemen we, naast het maatwerk interieur, ook de complete opvolging van het project en de einddecoratie en woonaccessoires op ons. Na een intensieve samenwerking kennen we onze klanten altijd heel goed en weten we precies welke accessoires passend zijn. Door deze aspecten met elkaar te combineren kunnen we prachtige totaalconcepten neerzetten en de klant volledig ontzorgen. Niet voor niets is onze slogan: ‘Uw woning, uw stijl, onze zorg.’”

 

Meer projecten bekijken van QTD Interieurarchitecten?

 


qtd interieurarchitecten

Britt van Aken | QTD Interieurarchitecten


“Ons streven in ieder project is om de droom van klanten om te zetten naar realiteit, of het nu gaat om een villa, appartement of winkel.”

__
Meer informatie over QTD Interieurarchitecten?