previous arrow
next arrow
Slider

PVM Architects

Pieterjan Van Maele (oprichter PVM Architects) is na zijn stage direct begonnen met zijn eigen architectenbureau. Sindsdien ontwerpt hij bijzondere projecten en bouwwerken. Dit zijn voornamelijk projecten voor de particulieren sector. Denk hierbij aan nieuwbouw, verbouw en renovatie. Omdat Pieterjan op een jonge leeftijd zijn droom achtervolgd heeft om architect te worden, beschikt hij over een enorme hoeveelheid ervaring en is zijn signatuur ontwikkeld in het creëren van totaalprojecten. PVM Architects heeft een kenmerkende ontwerpstijl, waarin het gebruik van strakke vormen en warm materiaalgebruik samensmelten.

Doordat het project van A tot Z ontworpen wordt door één en hetzelfde bureau ontstaat er een balans in het in- en exterieur. De zichtlijnen en looplijnen sluiten naadloos op elkaar aan. Dit is volgens PVM Architects de kracht van totaalprojecten. Ook wordt er met aandacht elke stap van het proces bekeken en bekritiseerd. De opdrachtgevers zijn natuurlijk vanaf de eerste schets tot aan de oplevering betrokken bij dit proces. Samen wordt er ingespeeld op de aanwezige context om ervoor te zorgen dat er een grandioos eindresultaat gerealiseerd wordt.

____

Meer projecten zien van PVM Architects?

tijdloos interieur, PMV Architects, the art of living

  • |
  • |

Tijdloos interieur

Deze woning is ontworpen voor een dynamisch en jong gezin. Hierin was het belangrijk dat er genoeg privacy is maar zich toch samen in de ruimtes kunnen begeven. Samen tot rust komen na een drukke dag was hierbij een belangrijke factor. Er ruim gebruik gemaakt van stijlvolle roomdividers, bijvoorbeeld een zwevende haard. De bewoners wilde een strakke, moderne woning die gezelligheid, warmte en sfeer uitstraalde. Hiervoor is gekozen voor een minimalistisch, tijdloos interieur met natuurlijke materialen. Deze toevoeging geeft de woning een warme sfeer.

tijdloos interieur, PMV Architects, the art of living

PVM Architects


“Het zoeken naar een compromis tussen strak en sfeervol vind ik een boeiend traject”

___

 

Contactgegevens:

  • PVM Architects
  • Hendrik Consciencestraat 41
  • 8800 Roeselare


Web editor: Media team     |

Datum: 06 | dec | 2018


Tags: ,

Gerelateerde artikelen

Architect Jo Heyens BVBA


Jo Heyens ontwerpt haar woningen van binnen naar buiten. Het resulteert in exquise kwaliteit, maar óók in karakter en individualiteit…

Jelle Vandecasteele


Jelle Vandecasteele Waar collega’s vaak in eerste instantie aan esthetische oplossingen denken, vertrekt Cobras vanuit een brede, overkoepelende visie waarbij de esthetiek logisch voortvloeit uit de functionaliteit en het gegeven van de locatie. Cobras wil zijn klanten bewust maken en wijzen op het belang van het inzetten van de juiste middelen om hun toekomstige doelen […]

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media

error: Content is protected !!