Vijf_slider-3
Vijf_slider-2
Vijf_slider-1
previous arrow
next arrow

Project Vijf

Danny Hoorelbeke richtte in 1996 een eigen bureau voor interieurarchitectuur op, Project Vijf. Daarmee zit hij al ruim twintig jaar in het vak en heeft hij ervaring in het inrichten en renoveren van woningen, winkels, kantoren en restaurants. Daarnaast behoren productontwerp en advies, rondom het aankopen van kunstwerken, ook tot zijn werkzaamheden. Hij wordt bijgestaan door een aantal vakkundige aannemers, waarmee het project gerealiseerd wordt. Hierbij is hij volledig aanwezig, van voorontwerp tot de afwerking.

Wens en visie van de klant

Het bureau is gevestigd in Diksmuide en werkt vanuit de wensen van de individuele klant. Project Vijf zorgt voor een vlotte, professionele en persoonlijke aanpak van de interieurwensen. Daarbij nemen ze niet direct alles aan voor waar. Danny Hoorelbeke werkt hierbij namelijk ook met zijn eigen visie en ervaringen. Hij voelt aan wat de juiste invulling is voor een project en neemt de wens en visie van de klant altijd als uitvalsbasis. Door dit te combineren wordt het project stapsgewijs vormgegeven. Bovendien helpt Project Vijf bij het integreren van kunst in de woning, als de opdrachtgever hier interesse in heeft.

Belangrijke rol van verlichting

Bij elke opdracht staat functionaliteit centraal, daaruit volgt de esthetiek vanzelf. Hierbij zijn lijnen, vlakken, vormen, kleuren, materialen en volumes bepalend. De combinatie hiervan vormen tijdens het voorbereidende proces een samenhangend geheel. Verlichting speelt tevens een belangrijke rol in de ontwerpen van Project Vijf. Het plaatsen van het licht, op de juiste manier, is namelijk een zeer belangrijk aandachtspunt. Het werk van Danny Hoorelbeke en zijn vaste werknemer, Emmely Cloet, is herkenbaar door de strakke, hedendaagse realisering van de projecten. Daarbij stralen ze allemaal een warme en gezellige sfeer uit.

__

Meer projecten van Project Vijf bekijken?

Project Vijf, Interieurontwerp, Interieurdesign, Interieurontwerper, Interieur

  • |
  • Luxe villa met keuken van marmer
    Ga naar dit project
  • |

Luxe villa met keuken van marmer

Een totaalrenovatie van het gelijkvloers, met als pronkstuk een keuken met prachtige marmerelementen. De rest van het interieur sluit hier naadloos op aan, wat zorgt voor een harmonieuze uitstraling. De traditionele bouwstijl van de klassieke woning is tevens nog steeds zichtbaar.

 

 

Project Vijf, Interieurontwerp, Interieurdesign, Interieurontwerper, Interieur

Project Vijf


“Al ruim twintig jaar ervaring in inrichting en renovatie.”

___
Contactgegevens:

  • Project Vijf
  • Esenweg 113
  • B8600 Diksmuide

 


Web editor: Media team     |

Datum: 17 | okt | 2019


Tags: , , , ,

Gerelateerde artikelen

Hemels Wonen

Hemels Wonen


Of het nu gaat om nieuwbouw, een verbouwing of de styling van een nieuw interieur.

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media

error: Content is protected !!