Preferro
slider5
Preferro
Preferro
Preferro
Preferro
previous arrow
next arrow

Preferro

Hoogwaardig design

Preferro is specalist in het creëren van hoogwaardig metaal design, stijlvolle stalen deuren en adembenemende stalen trappen. Oogstrelend maatwerk van ongekend niveau. Ambachtelijk vakwerk van Nederlandse bodem. Dat is waar Preferro voor staat.

Het team is jong, dynamisch, vakkundig en ervaren. Tevens ook perfectionistisch en flexibel. Innovatief en professioneel. Opgericht door Rob van Lieshout en Jens Otten. Twee vakmannen met een passie voor metaal en oog voor detail. Twee vrienden met één doel: mooi werk maken. Metaalwerkers. Ruwe bolsters, blanke pit. Noeste mannen. Harde werkers. Het is allemaal honderd procent waar. Maar Preferro is zoveel meer. Bij Preferro werken stylisten. Kunstenaars zelfs. Verfijnde createurs met gevoel voor stijl.

____

Meer projecten bekijken van Preferro?

 

  • |

 

Stalen deur op maat als ambacht

Staal bewerken is eigenlijk echt ambachtelijk maatwerk van Nederlandse bodem. Preferro durft te zeggen dat ze hierin uniek en exclusief zijn. Preferro levert hoogstaand vakwerk en realiseert adembenemende en verfijnde creaties van robuuste materialen.

Luxe vouwpuien voor intense binnen-buitenbeleving

Preferro levert meerdere producten die direct die natuurbeleving tillen naar het meest intense niveau. Denk hierbij aan vouwpuien, ook wel vouwwanden of harmonicapuien genoemd. Binnen een mum van tijd en met minimale moeite gooi je jouw volledige achtergevel open, zodat je de zon kan verwelkomen in je huis en een naadloze overgang kan creëren tussen binnen en buiten.

Preferro


“Oogstrelend maatwerk van ongekend niveau.

 ___

Contactgegevens:

  • Preferro metaaltechniek
  • De Beeke 1
  • 5469 DV Erp

 


Web editor: Media team     |

Datum: 08 | feb | 2021


Tags:

Gerelateerde artikelen

Loxone

Loxone


Loxone is een totaaloplossing op vlak van home & building automation…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media

error: Content is protected !!