Prachtige tuinrenovatie met indrukwekkend buitenzwembad

Nouv’eau Pools

Toen het in- en exterieur van de woning helemaal naar wens waren besloten de bewoners dat het tijd was om de volledige buitenruimte onder handen te nemen. Dit uitte zich in een grondige tuinrenovatie waarbij werkelijk alles op schop ging. Het resultaat hiervan is een heerlijke buitenruimte die van alle gemakken is voorzien. Er is gekozen voor veel groen, een fijn royaal terras, een luxe poolhouse en een heus buitenzwembad. Voor de realisatie van het zwembad werd de hulp van Nouv’eau Pools ingeschakeld. Zij plaatsen een fantastisch buitenzwembad, waardoor de bewoners zich dagelijks in de vakantiesferen wanen.

Buitenzwembad, zwembaden, Nouv’eau Pools and Outdoor Living, The Art Of Living

Inox buitenzwembad 

Dit prachtige Inox hoogwaterlijn skimmer buitenzwembad was onderdeel van een totale tuinrenovatie. Het zwembad kent een afmeting van 12x4x1,5 meter en biedt daardoor voldoende ruimte om zowel te ontspannen als om baantjes te trekken. Verder is Inox sterk, duurzaam, waterdicht en wordt niet poreus. Hierdoor heeft het zwembad nagenoeg geen onderhoud nodig. Dit biedt flexibiliteit en tal van architecturale mogelijkheden. Het buitenzwembad is voorzien van een plage met een zwevende hoektrap, die naadloos aansluit op de randafwerking. Dit komt door het Inox boord van 4 centimeter. Al met al kent dit fantastische Inox zwembad dus tal van voordelen, waardoor het een zeer aantrekkelijke investering is.

Buitenzwembad, zwembaden, Nouv’eau Pools and Outdoor Living, The Art Of Living

Goede toegankelijkheid  

Bijzonder aan het zwembaddesign is het gegeven dat hij direct tegen het hoger gelegen terras aanligt. Daarnaast koos de tuinontwerper ervoor om met hoogtes te spelen waardoor een spannende dimensie is ontstaan en het tuinontwerp interessant wordt. Bovendien zorgt dit ervoor dat het buitenzwembad van Nouv’eau zowel vanaf het terras als vanuit het poolhouse erg goed toegankelijk is. We kunnen dan ook niet anders stellen dat Nouv’eau prachtig werk heeft geleverd, maar dat de tuinontwerper ervoor heeft gezorgd dat het zwembad naadloos opgaat in het design. Dus als jij zo’n buitenzwembad ook wel ziet zitten, weet je bij wie je moet zijn!  

Editor: Media Team RRO

Datum: 09-01-2024

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Nouv’eau Pools