Prachtige stalen deuren van Minimal Steel

Minimal Steel

Het prachtige interieur van deze woning laat zich het best omschrijven als luxe, hotel chic en hedendaags. Dit komt door de donkere kleuren, het materiaalgebruik en de manier waarop verlichting werd geplaatst. Het toont dat overal tot in detail over na werd gedacht en daardoor heeft alles binnen het interieur een eigen functie gekregen. De stalen deuren van Minimal Steel zijn daar het perfecte voorbeeld van. Ze passen niet alleen qua esthetiek bij de rest van de ruimte, maar ook qua functie hebben ze een toegevoegde waarde.

Stalen deuren, pivot deur, Minimal Steel

Pivot deuren

De stalen deuren die toegang verlenen tot de charmante keuken vallen onder de categorie pivot deuren. Wellicht herken je deze naam, maar anders klinkt de benaming taatsdeur wellicht wat meer bekend. Een pivot deur is een deur die om zijn eigen as heen kan draaien, waardoor ze naar beide kanten toe te openen zijn. Dit heeft als esthetisch voordeel dat de deur volledig tot het plafond kan doorlopen zodat hij op een subtiele manier onderdeel wordt van de rest van het interieur. Daarnaast zijn deze stalen deuren zelfsluitend. Ze vallen eigenhandig op een zachte manier dicht en dat voorkomt onder andere dat bijvoorbeeld warme binnen de ruimte verloren gaat.

Stalen deuren, pivot deur, Minimal Steel

Producten van Minimal Steel

Minimal Steel produceert hun collectie pivot deuren zelf. Dit doen zij door het metaal te laseren. Het is een unieke manier om vorm te geven aan het stalen frame en het biedt de mogelijkheid erg slanke en ranke kozijnen te realiseren. Daarnaast zorgt het laseren ervoor dat de stalen deuren er exact symmetrisch uit komen te zien. Ben je benieuwd naar de pivot deuren of andere producten van Minimal Steel? Dan kun je langsgaan bij een dealer die aangesloten zit bij hun netwerk. Hier kun je in verschillende settings de producten van Minimal Steel bewonderen. Daarnaast kun je bij deze dealers meer informatie krijgen over de waanzinnige pivot deuren. Wil je zelf dealer worden? Dan kan dat natuurlijk ook, dan kun je vrijblijvend contact opnemen met het bedrijf.

Dealer worden van Minimal Steel 

Wilt u uw klanten ook wat extra’s bieden bij het realiseren van hun droominterieurs? Kom dan nu in contact met Minimal Steel! Met hun prachtige deuren en wijnkasten van hoogwaardige kwaliteit geven ze ieder interieur een moderne, industriële of klassieke look. 

Wilt u uw klanten ook deze optie kunnen bieden? Word dan nu onderdeel van het speciale dealernetwerk zodat u deze prachtige stalen deuren en wijnklimaatkasten in uw eigen showroom kunt presenteren! Dit geeft u de mogelijkheid om elke klant exclusief maatwerk en een gepersonaliseerde oplossing te bieden. Komt u graag meer te weten over de werkwijze van Minimal Steel of bent u er al van overtuigd dat u dealer wil worden? Neem vrijblijvend contact op via dealer@minimalsteel.com

Editor: Celine Jacobs

Datum: 24-10-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Minimal Steel