showroom, the art of living, finstral

  • Finstral Studio Apeldoorn
  • Tweelingenlaan 68
  • 7324 BN Apeldoorn Nederland
  • Contact:
  • Tel.: +32 (0)55-5380060
  • E-mail: apeldoorn@finstral.com

Prachtige kozijnen voor showroom in industrieloft | Finstral

Midden op het industrieterrein in Delft, Nederland, opende de firma GDS Keramiek in 2019 een ruime showroom. Het gebouw werd bij de renovatie onder leiding van de architect Edwin Smit van M3 Architecten compleet herbouwd.  Het resultaat: een lichte showroom van meer dan 750 m², wiens industrieloftstijl aan de gebouwen in Birmingham rond 1920 doet denken.  Tegelijkertijd vertegenwoordigt de gevel het belangrijkste product uit het assortiment van de onderneming: steen. Geen kozijndesign zou hier beter passen dan FIN-Project van Finstral!

showroom, the art of living, finstral

showroom, the art of living, finstral

Filigrane staallook

De opvallend schuine buitencontouren van de Ferro-line kozijnen en de slanke optiek van de FIN-Vista kozijnwanden komen door het aluminium materiaal en deSablé-kleuren bijzonder goed tot uiting.De smalle aanzichtbreedtes aan de gevelzijde van deze showroom zijn in harmonie met het grote oppervlak van het gebouw en laten veel licht binnen.De glazen toegangsdeur met het aluminium frame aan de buiten- en binnenkant past perfect in defiligranestaallook.Het geheel toont veel karakter en dit project bewijst hoe groot de rol is die kozijnen hierin hebben.

showroom, the art of living, finstral

Meer over Finstral

1.400 medewerkers, 200 Finstral Studios, aanwezig in 14 landen: het familiebedrijf Finstral, gevestigd in Unterinn am Ritten in Zuid-Tirol, is een kozijnfabrikant die in heel Europa actief is. Met 1,3 miljard mogelijke combinaties bieden ze het meest uiteenlopende aanbod van kozijnen in de industrie met de materialen kunststof, aluminium, hout, ForrRes en glas. Finstral ontwikkelt en produceert kozijn-, deur- en serresystemen in talloze variaties, maar altijd met een kunststof kern. Zij doen daarbij alles zelf: van de ontwikkeling van de profielen tot de productie en montage. Hierbij wordt functie altijd gecombineerd met esthetiek.

showroom, the art of living, finstral

 

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Finstral

_____

_____

Meer projecten bekijken van Finstral?