Home Welness, Alpha Industries, the art of living

  • Alpha Industries
  • Stadsheide 27
  • B-3500 Hasselt

Prachtige homewellness | Alpha Industries

Als je een door architect Jo Heyens ontworpen woning binnenstapt, word je quasi door de mooiste eigentijds interieurs en trends gegidst. Maar óók door een écht thuis. Een waarborg voor welzijn en geborgenheid. Deze woning is echt uniek, ook al verliest het woord soms zijn waarde doordat het te pas en te onpas in de mond wordt genomen. Bij een prachtige villa in Maasland kunnen architect en bewoners zich er terecht op beroepen. De villa voelt als een behaaglijke kasjmier trui. Ieder detail klopt. Van de knusse zithoek met open haard tot de grote glaspartijen tot op de vloer, die voor fantastische zichtlijnen zorgen. De meest intieme plek in dit huis is de prachtige homewellness.

Home Welness, Alpha Industries, the art of living

Wellnessparadijs

Deze woning heeft een prachtige keuken, heerlijke living en waanzinnige wenteltrap. Maar een privéplekje, of het nu is om te werken of relaxen, is in de inspirerende villa ook moeiteloos te vinden. Zo is op de tweede verdieping een heus homewellnessparadijs gerealiseerd. Zo is er een bubbelbad op het buitenterras, met schitterend uitzicht op het aangrenzende natuurgebied. En bij mindere weersomstandigheden kunnen de bewoners voor een soortgelijke setting terecht in het fraaie bad in de badkamer. De badkamer met onder andere een prachtige inloopdouche en sauna is een heus homewellnessdomein.

Home Welness, Alpha Industries, the art of living

Wereldleider in wellness

De bedrijfsfilosofie van Alpha Industries is dat de klanten en eindgebruikers kunnen genieten van heerlijk ontspannende momenten in de wellness- en spafaciliteiten, thuis of in openbare wellnessgelegenheden. Het bedrijf wordt beschouwd als de wereldleider in de sauna- en spabusiness, met vele dealers in België, Nederland, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Italië, alsmede partners over de hele wereld. Daardoor beschikt Alpha Industries over een uitgebreid internationaal distributie- en servicenetwerk. Alpha Industries voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen in de markt en is het enige bedrijf in de industrie dat zijn eigen ontwikkeling en productie heeft.

 

Tekst: Alpha Industries
Fotografie: Alpha Industries

 ____

 

 

luxe badkamer, alpha industries, wellness, homespa, ontspanning

 

 

____

Meer projecten bekijken van Alpha Industries?