zwembad, Nouv'eau, The Art of Living

  • Nouv’eau
  • Klapstraat 10a
  • 9831 Deurle (Sint-Martens-Latem)

Prachtige zwembaden voor ultiem buitengenot | Nouv’eau

Nouv’eau is een specialist in inox/rvs zwembaden en waterpartijen op maat. Door passie gedreven en met een flinke dosis ervaring gaat Nouv’eau voor jouw totaalproject tot in het kleinste detail. Hierbij zet het bedrijf hoge kwaliteit, duurzaamheid en onderhoudsvriendelijkheid hoog in het vaandel. In de eerste tuin is een zelfdragend inox zwembad geplaatst. Omdat de tuin afloopt, werd de expertise volledig opgeschroefd. Het resultaat is vernuftig en tevens ook speels. In de tweede tuin is een hoogwaterlijn skimmer geplaatst van 10x4x1,5 meter. In de hoek tref je charmante traptreden voor gemak. 

skimmer zwembad, Nouv'eau, The Art of Living

Project Zeveren

Het tweede project treft wederom een prachtige villa met een eveneens erg mooie tuin. Zoals gezegd stond Nouv’eau hier toch wel enigszins voor een uitdaging, omdat de grond van de tuin niet zomaar opgehoogd kon worden. Het zwembad moest zich hier aanpassen aan het verloop van de grond. Toch gaat geen uitdaging dit bedrijf te ver. Wat juist erg interessant is aan dit project is dat je hierdoor een mooie kijk krijgt op de zijkant van het zwembad; iets wat normaliter verdwijnt in de grond. Tijdens een adviesgesprek kan je eenvoudig jouw wensen op tafel leggen inclusief de mogelijkheden van de tuin. De professionals van Nouv’eau zullen dan de mogelijkheden voor je uiteenzetten en tevens een kostenberekening maken, zodat je weet waar je aan toe bent.

Project Deurle

Deze fantastische, Belgische villa met boogramen en extra tuinkamer is de perfecte zomersetting. De witte kleur van de villa brengt je meteen naar die zwoele zomersferen waar we nu allemaal zo naar verlangen. Op de mooiste zomerdagen verplaatst je je slechts van tuinkamer (met uiteraard alle glazen wanden opengeschoven) naar zwembad, naar zonnebed en weer terug. Met dit zwembad van Nouv’eau is het nooit meer nodig om van huis te gaan. Omdat het zwembad in het verlengde van de living is gelegd, werkt het zwembad ook nog eens extra uitnodigend. De bostuin eromheen biedt jou de privacy die je wil. Al met al een mooi voorbeeld van de mogelijkheden die er zijn bij Nouv’eau.

 

Tekst: Marlou Peters-Overkamp
Fotografie: Nouv’eau

____

____

Wilt u meer projecten zien van Nouv’eau Zwembaden?