Pouleyn

Pouleyn, geworteld in West-Vlaanderen, is een derde generatie familiebedrijf dat zijn stempel heeft gedrukt als een vooraanstaande, industriële schrijnwerkerij. Met een team van 75 toegewijde vakmensen zijn wij gespecialiseerd in het vervaardigen van exclusieve ramen, deuren en poorten waarbij we voornamelijk werken met hardhout, met een speciale focus op Afrormosia.

Projecten van Pouleyn

Informatie over Pouleyn


_U0A4522kopieren
_MGL0231
_U0A2562
_H3F8613
_G2A0500
_U0A9159
_U0A2301
_G2A8116
_U0A2629
previous arrow
next arrow

Tuinpoorten op maat 
Naast onze uitgebreide selectie van houten producten, bieden we ook een scala aan tuinpoorten aan. Het assortiment varieert van draaipoorten tot schuifpoorten, vervaardigd uit hout, aluminium of een combinatie van deze materialen. Pouleyn is de grootste fabrikant van exclusieve tuinpoorten voor de particuliere markt.

Meesterlijk maatwerk 
Onze bedrijfsfilosofie, weerspiegeld in ons motto “meesterlijk maatwerk”, benadrukt onze toewijding aan vakmanschap en precisie in alles wat we doen. Pouleyn staat synoniem voor uitzonderlijke kwaliteit, service, exclusiviteit en voortdurende innovatie. 

Sinds oktober 2023 is Pouleyn enige aandeelhouder geworden van DJS Hekwerken en Toegangstechniek in Nederland. Deze strategische stap toont onze groeiende ambitie en ons streven naar innovativiteit in nieuwe markten en sectoren.