Plafondhoge deuren: ontdek er het fijne van

ANYWAYdoors

Binnendeuren zijn zoveel meer dan een passage naar een andere ruimte, het zijn ook echte sfeerbepalers. Een mooie binnendeur passend bij het interieur is een prachtig visitekaartje. Gelukkig is er ontzettend veel mogelijk op het gebied van binnendeuren. Denk bijvoorbeeld aan een prachtige stalen deur, een schitterende strakke deur of een handige schuifdeur, ze voegen allemaal op hun eigen manier iets toe aan de uitstraling van het interieur. Een bijzondere soort deur, die je wellicht nog niet zo vaak zag, maar wel een indrukwekkend uiterlijk heeft, is de plafondhoge binnendeur. Ze zijn al te vinden in het assortiment van ANYWAYdoors en we vertellen je dan ook graag meer over deze showstopper.  

Tijdloze schoonheid 

Moderne binnendeuren van het plafond tot aan de vloer zijn de afgelopen jaren ontzettend populair geworden. ANYWAYdoors speelt daar met hun assortiment naadloos op in. Iedere binnendeur die het bedrijf produceert is een uniek product dat werd vervaardigd met onderhoudsvriendelijke materialen. Daarnaast werken de deuren natuurlijk volledig naar behoren en hebben ze een prachtige uitstraling. De tijdloze schoonheid van een plafondhoge binnendeur zorgt ervoor dat hij direct de aandacht grijpt. Hierdoor wordt het een bijzonder element binnen het interieur. Dit doet de binnendeur wel op een subtiele wijze, waardoor de rest van de inrichting nog steeds de overhand heeft.  

Hoogwaardige techniek  

Plafondhoge deuren nemen een aardig percentage van het totale wandoppervlak in beslag. Daarom is er des te meer reden om voldoende aandacht aan de deur te besteden. Dit hoeft echter niet alleen op esthetisch vlak, maar ook de techniek en de montage vragen de nodige toewijding. De aandacht bij ANYWAYdoors ging daarom vooral uit naar hoogtechnologische en onderhoudsvriendelijke materialen. Daarnaast bestaat de inwendige structuur uit geadoniseerd aluminium en Purhardschuim. De sluittechniek en scharnieren worden bovendien altijd netjes weggewerkt in de deur. Hierdoor lijkt de wand op mooie wijze over te lopen in de stijlvolle binnendeur.  

De montage  

Nadat de deur vorm heeft gekregen en helemaal naar wens werd afgewerkt moet deze natuurlijk ook nog gemonteerd worden. Dit gebeurt pas wanneer een verbouwing zo goed als afgerond is. Alle muren dienen dus gepleisterd te zijn en het is van belang dat de vloer ook al gelegd is. Dit laatste zorgt ervoor dat de deur goed ingemeten kan worden. Bij ANYWAYdoors is geen verankering in de vloer nodig, waardoor er geen speciale voorzieningen getroffen worden. Het plaatsen van de deur in het kozijn, zal hierna gebeuren. De montage van zo’n royale deur vraagt om vakmanschap. Daarom worden door ANYWAYdoors alleen specialisten ingeschakeld. Dit alles voor het mooiste resultaat.  

Een maatwerk deur 

Je hebt al kunnen lezen hoe ANYWAYdoors ervoor zorgt dat plafond hoge deuren op mooie wijze geproduceerd en gemonteerd worden, maar wat zijn de typerende kenmerken van een ANYWAY deur? Allereerst speelt ANYWAYdoors altijd in op het gegeven dat de binnendeur veelvuldig wordt gebruikt. Het is een cruciaal onderdeel van het interieur en daarom zijn de deuren van het bedrijf modulair. Dit betekent dat de deuren naar wens een specifieke kant, of naar zelfs twee kanten, te openen zijn. Dit sluit ontzettend goed aan bij het gegeven dat de deuren volledig op maat worden gemaakt. Jij brengt jouw wensen in kaart en het bedrijf gaat opzoek naar de oplossing. Zo heb je altijd een deur die bij jouw persoonlijke voorkeur aansluit.

Duurzaamheid  

Toch blijft het niet bij maatwerk, maar gaat ANYWAYdoors veel verder dan dat. Zoals al werd benoemd zijn de deuren ook onderhoudsvriendelijk en kwalitatief hoogwaardig. Het bedrijf selecteert dan ook alleen duurzame materialen en verwerkt deze op een duurzame manier. Al deze elementen samen hebben ervoor gezorgd dat ANYWAYdoors is uitgegroeid tot een referentie in de designdeurensector. Dit geldt zowel op het gebied van unieke designs als op de ontwikkelde en gepatenteerde technologie.  

Editor: Media Team RRO

Datum: 17-01-2024

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: ANYWAYdoors