Pitt-solutions

Pitt-solutions is een groeiend familiebedrijf dat voortbouwt op meer dan 20 jaar ervaring in gevelbekleding. Vakmanschap, partnerschap en passie voor het product staan sindsdien al hoog in het vaandel. Wij zijn specialist in kwalitatieve projecten op maat. Hierbij leggen we de focus op gevelbekleding en bijgebouwen, maar ook voor garagepoorten, hekwerk, shutters en lamellendaken kun je bij ons terecht. Door het inzetten op het adviseren, het ontzorgen van klanten, duidelijke communicatie en projectopvolging maken we het verschil.

Informatie over Pitt-solutions


bijgebouw04
lamellendak01
accoyablack01
decowall02
previous arrow
next arrow

Gevelbekleding 
Bij Pitt-solutions kun je terecht voor gevelbekleding in hout, aluminium, HPL-platen en vele andere materialen. We starten met het in kaart brengen van je woondroom en gebruiken onze expertise om je wegwijs te maken in het ruime aanbod van gevelbekleding.  

Pitt-concept 
Deuren, poorten, hekwerk en shutters kunnen naadloos en in hetzelfde vlak van de gevel geïntegreerd worden middels Pitt-concept. Dit concept vraagt om afwerking tot in ieder detail. Het resultaat is een stijlvolle uitstraling van de woning.  

Bijgebouwen 
Op zoek naar een plek om te relaxen, genieten, werken of feesten? Pitt-solutions realiseert bijgebouwen voor verschillende doeleinden. De functies en esthetiek van het bijgebouw worden afgestemd op jouw persoonlijke wensen en de stijl van je woning en tuin.  

Garagepoorten 
Voor elke woning bieden wij een passend design: een sectionaalpoort, dubbele deuren, een zijwaarts wegdraaiende poort, met of zonder raam. Elke poort wordt op maat gemaakt en zo bestaat er voor iedere garageruimte de perfecte match! 

Hekwerk 
Met hekwerk op maat kun je op een stijlvolle manier genieten van privacy. Door een elektrisch bedieningssysteem beslis jij wie er toegang krijgt. Wens je het hekwerk te laten bekleden met dezelfde gevelbekleding als je woning? Geen probleem. De mogelijkheden zijn eindeloos. 

Shutters 
Shutters zijn dé oplossing om de hoeveelheid lichtinval te bepalen. Je kunt de shutters zowel langs de buitenkant als binnenkant van de ramen plaatsen. Samen met jou doorlopen we alle mogelijkheden, zodat jij enkel hoeft te genieten van het resultaat. 

Lamellendaken 
Onze lamellendaken bieden vele  mogelijkheden en kunnen op diverse manieren toegepast worden. Met een lamellendak bepaal jij de hoeveelheid licht als ook de ventilatie door de stand van de lamellen te veranderen.