Slider1
Slider2
Slider3
Slider4
previous arrow
next arrow
  • Vlassak Architects
  • Pauwhoevestraat 3
  • 2550 Kontich

Pieter Vlassak | Eigentijdse supermoderne villa

Pieter Vlassak is de trotse eigenaar van Vlassak Architects. Pieter komt heeft een traditionele en landelijke jeugd gehad. Na zijn opleiding ‘moderne architectuur’, ontwikkelde hij zijn eigen visie en stijl betreft zijn bureau en ontwerpen. Het is een stijl die balanseerd tussen de charmes van landelijkheid en de soms ietwat contrasterende moderne architectuur.

De werkwijze van Pieter kenmerkt zich door de topbeleving om de realisatie en het eindresultaat heen. Dit komt onder andere door de intensieve en persoonlijke begeleiding vanuit het bureau van Pieter Vlassak. Zo ook bij de realisatie van deze eigentijdse supermoderne villa. 

Supermoderne villa

Deze supermoderne villa, gerealiseerd door Vlassak Architects, zagen we zelden eerder. De villa maakt bij aankomst al een verpletterende indruk. Het exterieur van de villa spreekt, maar het interieur blijft hier niet achter. De verbinding tussen binnen en buiten is optimaal door de grote raampartijen. Waardoor je optimaal kunt genieten van alle jaargetijden.

Strakke tuin

Er zijn weinig woorden die de pracht en praal van deze supermoderne villa kunnen omschrijven. Het is werkelijk een huis uit duizenden. Het is een woning die niet alleen inspireert, maar ook een verwarmend gevoel over je heen laat komen. De schitterende villa in combinatie met het omliggende natuurschoon zorgt voor een compleet ontspannende sfeer. De tuin is een kunstobject an sich, waardoor het heel aantrekkelijk is om op het terras te loungen en te genieten van deze bijzondere omgeving.

Pieter Vlassak, Vlassak Architects, Supermoderne villa


Pieter Vlassak, Vlassak Architects

Pieter Vlassak


“Een intensieve persoonlijke begeleiding en transparante werkwijze zijn de absolute troeven van ons architectenbureau.”

Bekijk hier alle projecten van Vlassak Architects!