Philippe Haseldonckx
Philippe Haseldonckx
Philippe Haseldonckx
Philippe Haseldonckx
previous arrow
next arrow

Philippe Haseldonckx

Ongeveer achttien jaar geleden begon Philippe Haseldonckx met het aanleggen, onderhouden en ontwerpen van tuinen. De eerste jaren deed hij ervaring op bij een externe firma, waarna hij al gauw zijn eigen onderneming oprichtte. Inmiddels heeft Philippe al talloze tuinen mogen voorzien van een nieuw uiterlijk. Hierbij zorgt hij telkens weer voor een kloppend geheel dat in ieder seizoen goed tot zijn recht komt en dat perfect aansluit bij de omgeving en de wensen van de klant.

Philippe let altijd op de bestaande elementen en probeert deze aan te vullen met zijn eigen creativiteit, zodat er een sfeervolle tuin met karakter ontstaat. Daarbij heeft hij bijzondere aandacht voor de omgeving. Ook luistert hij goed naar de wensen van de klant en probeert die in het ontwerp zo goed mogelijk te vertalen. Daarnaast vindt Philippe het belangrijk dat een tuin er in ieder seizoen mooi bijligt. Vandaar dat hij altijd een basisstructuur bedenkt die ook in het najaar goed tot uiting komt.

___

Alle projecten van Philippe Haseldonckx bekijken?
  • |

 

Philippe Haseldonckx


“Het is mijn missie om te laten zien dat je van elke buitenruimte iets moois kunt maken, ongeacht de grootte en het budget”

 

 

___

Contactgegevens:

  • Philippe Haseldonckx
  • Werverbos 16
  • 2930 Brasschaat