Petersen Tegl
Petersen Tegl
Petersen Tegl
Petersen Tegl
previous arrow
next arrow

Petersen Tegl

Petersen Tegl produceert baksteen- en tegelproducten, met de nadruk op handmatig vakmanschap. Het bedrijf is gevestigd in Broager, een stad in Denemarken. Petersen Tegl is in 1791 opgericht en wordt tot op de dag van vandaag door dezelfde familie gerund.  

Nauwe samenwerking
Tijdens een project staat een nauwe samenwerking tussen architecten, opdrachtgevers, kunstenaars en Petersen centraal. Voor Petersen Tegl is het namelijk essentieel dat de projecten met bakstenen de uitstraling krijgen die de architecten en opdrachtgevers voor ogen hebben.

Verschillende soorten stenen

Bij Petersen Tegl is het mogelijk om een mix van verschillende soorten stenen uit het bestaande assortiment samen te stellen. Op deze wijze geef je de gevels een geheel eigen karakter. Doordat een groot deel van de bakstenen handmatig wordt geproduceerd zijn daardoor mogelijkheden geheel afwijkende formaten en kleuren te ontwikkelen. Daardoor zijn er speciale vormstenen, hoekoplossingen en overige constructiedetails mogelijk.

Petersen Tegl

Petersen Tegl


“Sinds 1791

 ___

  • Petersen Tegl A/S
  • Nyboelnorvej 14
  • DK-6310 Broager Denemarken

 


Web editor: Media team     |

Datum: 22 | apr | 2021


Tags:

Gerelateerde artikelen

SAPA by Hydro


SAPA by Hydro Combineer design met efficiëntie en energiezuinigheid voor uw ramen en deuren Ramen en deuren moeten naadloos aansluiten bij de architectuur en geven karakter aan de woning. Details zijn belangrijk. Terwijl je investeert in mooi design, bespaar je op energie en denk je aan het milieu. Naast een mooi design, biedt SAPA ramen […]

Loxone

Loxone


Loxone is een totaaloplossing op vlak van home & building automation…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media

error: Content is protected !!