Personaliseer jouw muren in een handomdraai

Personaliseer jouw muren in een handomdraai

Raak je uitgekeken op de huidige bekleding van de wanden in huis? Wellicht kan een foto op canvas je muren persoonlijker maken en opfleuren. Kies voor een foto van jou en je lief, of maak zelf een mooie foto van de natuur. Mogelijk heb je nog een vakantiefoto liggen, welke geschikt is voor het opvrolijken van de wanden in huis. De foto doet je dagelijks terugdenken aan de fijne vakantie!

Het is vaak best lastig om een muur gezelliger te maken en een persoonlijk tintje te geven. Je wilt aan de ene kant voorkomen dat een muur veel te druk wordt. Aan de andere kant is een kale muur ongezellig.

Mozaïek van foto’s op canvas

Een van de opties die je bij de keuze voor een foto op canvas hebt, is het creëren van een mozaïek. Gebruik hier verschillende kleinere formaten canvassen voor. Door diverse maten af te wisselen en op een of twee centimeter bij elkaar vandaan te hangen, krijgt je wand een speels tintje. Je kunt hier persoonlijke foto’s voor gebruiken, maar bijvoorbeeld ook foto’s van de directe omgeving van je woning. Het is een andere manier om de wand te personaliseren.

Maak de wand speelser met plankjes

Naast de mogelijkheid om een foto op canvas aan de muur op te hangen, kun je er ook voor kiezen om een aantal plankjes aan de wand te bevestigen. De plankjes bieden je alle ruimte om foto’s in fotolijstjes te gebruiken, of bijvoorbeeld een losse foto op canvas op het plankje te zetten. Je kunt de foto’s combineren met een aantal plantjes. Dit geeft de wand meer kleur en zorgt er daarbij voor dat er voldoende zuurstof in de lucht zit. Het belang van voldoende planten in huis wordt vaak onderschat.

Gebruik een foto op canvas op de veranda

Niet alleen de muren in huis kun je opvrolijken met een foto op canvas. Gebruik het canvas bijvoorbeeld ook aan de muur van je schuurtje in de tuin, of bijvoorbeeld aan de buitenmuur van je woning om de veranda op te vrolijken. Buiten kun je voor een persoonlijke foto op canvas kiezen, maar bijvoorbeeld ook voor een natuurfoto. Dit past goed bij het natuurlijke karakter dat een tuin van zichzelf al heeft. Bij het bestellen van een foto op canvas is het sterk aan te raden om voor kwaliteit te kiezen. Zo blijft het canvasdoek lang mooi!

____

Wil je nog meer inspiratie opdoen? Bekijk dan ook eens de andere blogs!


The Art of Living Online | Online redactie


The Art of Living Online is het inspiratie platform op het gebied van exclusief wonen & lifestyle. Op het online platform delen we trends op het gebied van wonen & interieur, nemen we je mee naar exclusieve events en laten we je de nieuwste hotspots zien waar jij als lezer optimaal van kan genieten.