• OnbeperktWiFi.nl
  • Oudendijk 29a
  • 6744PT Ederveen

Perfecte WiFi access points | Onbeperkt WiFi

Deze moderne woning in Lunteren is volledig opgebouwd uit nieuwe materialen als staal, glas en hoogwaardige isolatie. Dit is prachtig, maar ongunstig voor het WiFi-signaal. WiFi-signaal komt namelijk maar moeilijk door dit soort materialen. OnbeperktWiFi.nl heeft daar een oplossing voor. Dit mooie bedrijf doet hele dagen niets anders dan WiFi-netwerken aanleggen en optimaliseren in high-end woningen. Zij hebben dus de meeste ervaringen in dit soort problematiek. En in je eigen villa, vergelijkbaar met deze, wil je uiteraard niets minder dan het beste. Verdiep je in dit mooie bedrijf en hun perfecte WiFi access points voor fantastische internetverbinding in heel je huis! 

Auto updaten met WiFi

Van kelder tot zwevende suite; elke verdieping is voorzien van bedrade WiFi access points. Hierdoor is overal in huis snel en stabiel internet. OnbeperktWiFi.nl heeft zelfs speciale aandacht gegeven aan de garage. De elektrische auto maakt namelijk gebruik van het WiFi-netwerk voor het installeren van noodzakelijke updates. Wanneer je een slecht WiFi-netwerk hebt, is dit updaten gewoon niet mogelijk. Dan zit je met een slecht functionerende auto en dat is eeuwig zonde. Zeker in deze tijd, waarin veel mensen graag of gedwongen thuis werken. Tijd is geld en sloom internet kost tijd en dus geld. Een eenmalige investering in professionele WiFi access points levert je ontzettend veel gebruiksgemak op. 

Meer over Onbeperkt WiFi 

Onbeperkt Wifi is een professioneel bedrijf voor het aanleggen van WiFi-netwerken en 4G-versterking in luxewoningen, villa’s, tuinen en buitenverblijven. Alle producten van het bedrijf sluiten naadloos op elkaar aan; zo hoef je nooit meer te schakelen naar het beste WiFi-signaal. WiFi aanleggen in grote woningen is een specialisme, want deze woningen zijn vaak gebouwd met materialen als beton en staal en/of hoogwaardig geïsoleerd. Die huizen kunnen factoren bevatten die invloed hebben op het WiFi-netwerk en 4G/5G-signaal. OnbeperktWiFi.nl zorgt ervoor dat het WiFi-netwerk volledige dekking bevat en dat er geen enkele factor invloed kan hebben op het netwerk. Je wilt tenslotte zorgeloos thuis kunnen internetten.  

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Onbeperkt WiFi

_____

OnbeperktWiFi.nl

_____

Meer projecten bekijken van Onbeperkt WiFi?