Perfect View Windows

Perfect View Windows is de specialist op het gebied van onder andere ultra slanke stalen kozijnen, ramen en balustrades voor binnen en buiten. Met de producten die Perfect View Windows aanbiedt levert het bedrijf een minimalistisch design met de waardes van nu. Perfect View Windows beschikt over hun eigen productielijn aan binnenkozijnen, daklichten en trappen onder de naam Sta-Bi. De lassers van het bedrijf zijn gespecialiseerd in het fijne staalwerk en nemen enkel genoegen met de hoogste kwaliteit maatwerk.

Projecten van Perfect View Windows

Informatie over Perfect View Windows


previous arrow
next arrow

Sky-frame

Met het Zwitserse Sky-Frame als officiële partner kan Perfect View Windows een ultra slank schuifsysteem aanbrengen in een gevel. Met als slogan ‘a view not a window’ wordt niets te veel gezegd. Het rondom weggewerkte profiel, grote glasoppervlakken en stijlaanzichten van 20mm bieden een maximaal uitzicht. Sky-Frame combineert enorme glasvakken met ruime openingen. De schuifelementen zijn onbeperkt aan elkaar te koppelen, waarbij het aantal parallel geplaatste rails de maximale opening bepaalt. Sky-Frame past perfect in moderne woningen en biedt een minimale scheiding tussen binnen en buiten. De soepel te bedienen schuivende delen zijn bijna niet te onderscheiden van de vaste glasvakken.

MHB

Perfect View Windows is al jaren trotse partner van MHB te Herveld. MHB is de specialist in het produceren van stalen kozijnen. Met het MHB SL30-ISO systeem hebben zij een ultra slank, massief staal kozijnsysteem ontwikkeld dat uitstekend isoleert.