previous arrow
next arrow

Perfect View Windows

Perfect View Windows is de specialist op het gebied van onder andere ultra slanke stalen kozijnen, ramen en balustrades voor binnen en buiten. Met de producten die Perfect View Windows aanbiedt levert het bedrijf een minimalistisch design met de waardes van nu. Perfect View Windows beschikt over hun eigen productielijn aan binnenkozijnen, daklichten en trappen onder de naam Sta-Bi. De lassers van het bedrijf zijn gespecialiseerd in het fijne staalwerk en nemen enkel genoegen met de hoogste kwaliteit maatwerk.

Sky-frame

Met het Zwitserse Sky-Frame als officiële partner kan Perfect View Windows een ultra slank schuifsysteem aanbrengen in een gevel. Met als slogan ‘a view not a window’ wordt niets te veel gezegd. Het rondom weggewerkte profiel, grote glasoppervlakken en stijlaanzichten van 20mm bieden een maximaal uitzicht. Sky-Frame combineert enorme glasvakken met ruime openingen. De schuifelementen zijn onbeperkt aan elkaar te koppelen, waarbij het aantal parallel geplaatste rails de maximale opening bepaalt. Sky-Frame past perfect in moderne woningen en biedt een minimale scheiding tussen binnen en buiten. De soepel te bedienen schuivende delen zijn bijna niet te onderscheiden van de vaste glasvakken.

MHB

Perfect View Windows is al jaren trotse partner van MHB te Herveld. MHB is de specialist in het produceren van stalen kozijnen. Met het MHB SL30-ISO systeem hebben zij een ultra slank, massief staal kozijnsysteem ontwikkeld dat uitstekend isoleert.

____

Meer projecten bekijken van Perfect View Windows?

 

 

 

Stoere en strakke villa met stalen kozijnen

Door slim om te gaan met de indeling van ruimtes en het gebruik van daglicht is de wens van de opdrachtgevers volledig in vervulling gebracht. Dit met de prachtige stalen kozijnen van Perfect View Windows als eyecatcher van de woning.

Stalen kozijnen

De riante, uitgebouwde stadsvilla ademt een tijdloze elegantie die zichtbaar is in elke hoek van het pand en het bijgebouw in de tuin. De stalen kozijnen die de verbinding maken van woonhuis naar bijgebouw zijn een realisatie van Perfect View Windows.

Schuiframen van marktleider

Deze villa heeft een deel van deze overweldigende uitstraling te danken aan de schuiframen van Perfect View Windows. Zij leverde het slankste frame voor kozijnen en ramen. Hierdoor ontstond een charmant design.

Prachtige patio met maximale lichtvangst

Een patio trek je naar het hoogste niveau door te kiezen voor een volledige glazen omkadering van Perfect View Windows. Hun ultraslanke kozijnen zorgen voor een naadloze verbinding van binnen met buiten.

Verdaag de grenzen met een vouwwand van glas

Een woondroom van velen: een vide, waardoor je op de benedenverdieping een gigantisch hoog plafond creëert en je aan de achterzijde de mogelijkheid hebt om ramen te plaatsen die twee verdiepingen tegelijkertijd vol in het daglicht zetten. De bewoners van deze parel hebben voor de raampartij van de onderste verdieping gekozen voor een vouwwand van Perfect View Windows, zodat de buitenbeleving heel dichtbij is.

Grote raampartijen als toonaangevende factor

Rust is ook grote raampartijen en minimale kozijnen, zodat de prikkels worden geminimaliseerd. En zwarte kozijnen zijn niet alleen mooi, ze zijn ook enorm rustgevend omdat zwart een aardekleur is en daarom zoveel beter past in het groen buiten. Dus wil je een mooie binnen-buitenbeleving, ga dan voor Perfect View Windows!

Lichte woning door gigantische raampartijen

Perfect View Windows realiseert met het minimale het maximale. In deze villa, die gelegen is in Brabant, gingen mensen wonen met de wens om van binnenuit optimaal van de bosrijke omgeving te kunnen genieten. Binnen het ontwerp van CS2 Architecten hebben de professionals van Perfect View Windows hun steentje mogen bijdragen. Door deze complete villa te voorzien van ultra slanke MHB-profielen wordt eenheid gecreëerd tussen binnen en buiten en creëer je automatisch een lichte woning.

 

Perfect View Windows


“Met de producten die wij aanbieden leveren wij een minimalistisch design met de waardes van nu.

 ___

Contactgegevens:

  • Perfect View Windows
  • Transportstraat 13
  • 6681 LP Bemmel

 


Web editor: Media team     |

Datum: 15 | jun | 2020


Tags:

Gerelateerde artikelen

SAPA by Hydro


SAPA by Hydro Combineer design met efficiëntie en energiezuinigheid voor uw ramen en deuren Ramen en deuren moeten naadloos aansluiten bij de architectuur en geven karakter aan de woning. Details zijn belangrijk. Terwijl je investeert in mooi design, bespaar je op energie en denk je aan het milieu. Naast een mooi design, biedt SAPA ramen […]

Loxone

Loxone


Loxone is een totaaloplossing op vlak van home & building automation…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media

error: Content is protected !!