Pascal François
Pascal François
Pascal François
Pascal François
previous arrow
next arrow

Pascal François

Pascal François is een Belgische architect en runt het architectenbureau Pascal François Architects in Aalst. In het perfectionisme van Pascal François gaat de eenvoud van de vormen samen met een buitengewone aandacht voor het detail. De enscenering van licht en ruimte begint met de behandeling van de verschillende vlakken van de gekozen materialen. In deze architectuur, die men als rationeel zou kunnen bestempelen, speelt het licht een beslissende rol.

____

Meer projecten bekijken van Pascal François ?

Nieuwbouwvilla

Op een heuvelrug ergens in Vlaams-Brabant bevindt zich, in de nabijheid van een windmolen, deze karaktervolle nieuwbouwvilla in een strakke en tegelijkertijd speelse baksteenarchitectuur. De eigenaars genieten er dagelijks met volle teugen van de vergezichten over de achterliggende vallei. Architect Pascal François tekende het ontwerp en Dedeyne Construct stond in voor de bouw.

Bijzondere architectuur

Deze woning met bijzondere architectuur, ontworpen door Pascal François, bevindt zich aan een pijpenkop in een oudere verkaveling op een kasteeldomein. De groene en bosrijke omgeving laat in niets vermoeden dat de woning zich op slechts een boogscheut van het stadscentrum bevindt. Vooral tijdens de winter kunnen de bewoners er genieten van de twee kastelen achter de bomen. Het perceel werd niet omheind, waardoor de openheid van de omgeving extra benadrukt wordt.

Pascal François

Pascal François


“In het perfectionisme van Pascal François gaat de eenvoud van de vormen samen met een buitengewone aandacht voor het detail.

 ___

  • Pascal François Architects bvba
  • Ledebaan 238
  • b-9300 Aalst

 


Web editor: Media team     |

Datum: 30 | mrt | 2021


Tags:

Gerelateerde artikelen

Joachim Pevenage

Joachim Pevenage


Joachim Pevenage vertaalt architectuur op maat in gebouwen die een weerspiegeling zijn van de gebruikers…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media

error: Content is protected !!