Parasol als eyecatcher, Solero, stijlvol design, genieten, exterieur

Parasol als eyecatcher | Solero

Subtiel gecamoufleerde limited-edition parasol van Solero

Ieder jaar worden er bij Solero nieuwe parasols toegevoegd aan het assortiment. Strevend naar vernieuwingen en innovatie, presenteren ze graag de twee nieuwste aanwinsten van het uitgebreide assortiment. Solero’s® Lasagna en Fuerto Pro zijn de twee jongste designs en spelen super in op het Vlaamse weer.

Parasol met design

De Lasagna Pro heeft haar naam te danken aan het heerlijke Italiaanse ovengerecht. De parasol is opgebouwd uit verschillende laagjes waarmee de Lasagna zich onderscheidt van bijvoorbeeld de Teatro en Patio Pro. De wind kan subtiel door de lagen heen vloeien, waardoor hij steviger staat. Het overlappende gebruik van dit zogenaamde multivolant systeem zorgt ervoor dat je droog zit bij een bui maar ook beschermd en koel bij een priemende zon. Warme lucht die zich ophoopt onder een parasol is bij dit design dan ook verleden tijd. Door de open lagen, wordt de warme lucht namelijk omhoog verdreven.

Natuurlijke materialen

Qua looks, is er bij Lasagna gekozen voor een houten mast. Aluminium mag dan wel licht, sterk, recyclebaar en mooi zijn, maar niets komt in de buurt van de warme uitstraling van natuurlijke materialen. Dit maakt dat de Lasagna voor een subtiele verbinding tussen binnen en buiten zorgt.

Parasol als eyecatcher, Solero, stijlvol design, genieten, exterieur

Horeca parasol

De nieuwkomer Fuerto Pro heeft veel gelijkenissen met zijn voorgangers, maar is daarnaast perfect te gebruiken in de horeca voor het zwaardere werk. Het systeem opent door middel van een gasveer, opdraaien aan een lierwerk is hiermee dus verleden tijd. Door zijn sluithoogte van 57 cm, is het gemakkelijk om de parasol over tafels en stoelen te manoeuvreren.

Limited-edition

Fuerto- en Lasagna Pro worden vergezeld door de Sublimo (200×200 cm) als unieke modellen in de limited-edition kleur; ‘Spa’. Een kleur die het midden houdt tussen blauw, groen en grijs.

Parasol als eyecatcher

Je waant jezelf met een parasol van Solero even helemaal op vakantie in je eigen achtertuin. De Limited Edition tint van 2019 wordt uitgevoerd in de onmiskenbare Solero® O’Bravia kwaliteit; UV-werend, waterafstotend én kleurvast. Zo is jouw droomparasol subtiel aangekleed, maar een absolute eyecatcher op ieder terras. Het Solero® O’Bravia Spa doek is beperkt leverbaar.

____

Tekst: Cia van de Ven
Fotografie: Solero

 

solero parasols

 

Meer projecten bekijken van Solero?

 

 


Solero Parasols

Solero Parasols


Innovatieve parasols voor jarenlang plezier.

__
Meer informatie over Solero parasols?