Panoramisch genieten: de mirage sauna in Keerbergen

Alpha Industries

Een wellnessruimte op maat: panoramische luchtspiegelingsauna 

In het idyllische Keerbergen, België, heeft een welnessliefhebber gekozen voor ultieme ontspanning met de Panoramic Mirage Sauna van Alpha Wellness Sensations. Deze op maat gemaakte sauna biedt een adembenemend uitzicht op het terras, zwembad en de weelderige tuin, waardoor thuis genieten van luxe wellness een nieuwe dimensie krijgt. 

Innovatief design: natuurverbinding en comfort 

De Panoramic Mirage Sauna is meesterlijk gebouwd met een volledig glazen voorwand die zich uitstrekt over de gehele breedte. De donkergrijze veiligheidsglasdeur bevindt zich strategisch naast de bank, waardoor een naadloze overgang ontstaat tussen de sauna, de hal en de badkamer van de woning. Het hoogtepunt van deze sauna is de Ayous achterwand met 3D houtdesign, waardoor een comfortabele en aangename sfeer ontstaat. Ergonomisch ontworpen banken en rugleuningen voegen een vleugje luxe toe aan het design, terwijl de Alpha PRO Bi-O 11kW-saunaoven zorgt voor de perfecte warmte. 

Sauna, wellness, Alpha Industries, The Art of Living

Bekroond meesterschap: gouden medaille voor excellence 

Deze Mirage Sauna van Alpha Wellness Sensations heeft niet alleen de harten van wellnessliefhebbers veroverd, maar heeft ook een gouden medaille ontvangen in de prestigieuze Belgische zwembad-, wellness- en zwemvijverbouwer competitie voor het jaar 2023/2024. Een erkenning van excellentie en innovatie die dit project tot een waar meesterwerk maakt. 

Sauna, wellness, Alpha Industries, The Art of Living

Een verademing voor lichaam en geest 

Wellness is niet slechts een luxe, maar een noodzakelijke ontsnapping aan de drukte van het moderne leven. Het omarmt een holistische benadering, waar ontspanning, balans en gezondheid centraal staan. Door middel van spa’s, sauna’s en andere wellnessfaciliteiten vinden mensen niet alleen fysieke verlichting, maar ook een mentale rust die essentieel is voor het welzijn. Het is een investering in zelfzorg die het leven verrijkt en een oase van sereniteit creëert te midden van de dagelijkse hectiek. 

Sauna, wellness, Alpha Industries, The Art of Living

Pure luxe en erkenning 

De Panoramic Mirage Sauna in Keerbergen belichaamt pure luxe en innovatie, waar ontspanning samenvloeit met een betoverend uitzicht. Het winnen van de gouden medaille in de Belgische competitie voor zwembad-, wellness- en zwemvijverbouwers onderstreept de uitzonderlijke kwaliteit en vakmanschap van Alpha Wellness Sensations. 

Editor: Media Team RRO

Datum: 03-01-2024

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Alpha Industries