p.ed architecten
p.ed architecten
p.ed architecten
p.ed architecten
p.ed architecten
p.ed architecten
p.ed architecten
p.ed architecten
previous arrow
next arrow

p.ed architecten

p.ed architecten is een architectenbureau met meer dan 35 jaar ervaring binnen het werkveld. Opgericht in 1998 is p.ed architecten over de jaren uitgegroeid tot een multidisciplinair team met vakkennis in architectuur, interieurarchitectuur, stedenbouw en een expertise in aanhorende disciplines zoals stabiliteitsstudies, grond –en bodemonderzoek, complexe gebouwtechnieken, projectontwikkeling, energieprestaties en duurzaamheid.

Al meer dan 20 jaar realiseert p.ed architecten opdrachten van diverse schalen en complexiteiten. Elke nieuwe vraagstelling met specifieke parameters wordt op maat van het project ter harte genomen met steeds eenzelfde onderliggende filosofie. Deze filosofie fundeert zich op de inherente logica van het vak met alle uitdagingen van een steeds veranderende maatschappij. Hiernaast verdient elk project een eigen kader en een specifieke begeleiding.

___

Alle projecten van p.ed architecten zien? Klik hier

 

Ed Peeters


“Van A tot Z staan wij de opdrachtgever bij in het traject van schetsontwerp tot en met de oplevering van de werken en de nazorg”

 

___

Contactgegevens:

  • p.ed architecten bvba
  • Ginderbuiten 70/1
  • B-2400 Mol

 


Web editor: Juultje Peels     |

Datum: 15 | feb | 2018


Tags: , , ,

Gerelateerde artikelen

Joachim Pevenage

Joachim Pevenage


Joachim Pevenage vertaalt architectuur op maat in gebouwen die een weerspiegeling zijn van de gebruikers…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media

error: Content is protected !!