Ovale tafels | One to sit 

Ben je al bekend met het design van One to sitDit mooie bedrijf heeft wederom een nieuwe collectie binnen- en buitenmeubels van puur Nederlands vakmanschap gelanceerd. De meubels zijn allemaal zo ontworpen dat de huiskamers subtiel overvloeien in de buitenruimte, de tuin, het terras of het zwembad. Met deze filosofie in het achterhoofd worden de mooiste en vaak ook meest opvallende meubels gemaakt, zo als ook de nieuwe ovale tafels. De Rollo serie wordt in deze blog in het zonnetje gezet, vanwege de mooie vormgeving en uitgebreide beschikbaarheid in kleuren.  

Het maken van meubilair 

De professionals van One to sit dagen zichzelf iedere dag opnieuw uit om meubels te ontwerpen met nieuwe, verschillende materialen. Meubels die zowel prachtig als comfortabel zijn, met een luxe en rustgevende uitstraling. Ze zijn allemaal uitnodigend om te genieten van de buitenruimte. De trend op dit moment zijn toch wel de ronde en ovale tafels. Een eerste reden waarom je zou moeten kiezen voor een ronde tafel is uiteraard smaak. Vaak zijn vloeiende lijnen veel prettiger voor het oog dan rechte. Ook kan het zijn dat een ronde tafel veel beter past bij je terras. Een ronde tafel heeft daarnaast ook veel voordelen: de setting is gezelliger, er zitten geen (pijnlijke) punten aan de tafel en ze neemt minder ruimte in beslag. 

Rollo-serie 

De nieuwe serie Rollo bestaat uit ronde tafels voor net dat beetje meer gezelligheid. Met het lanceren van deze lijn kan dit bedrijf de grote vraag naar ronde en ovale tafels beantwoorden. Dit model is wat betreft het ontwerp eenvoudig, rustig en strak. Ze is verkrijgbaar in twee maten rond, namelijk 140 cm en 160 cm en ook in een ovale versie van 260 cm. Het tafelblad is geproduceerd uit hoogwaardig polyester. Het mooiste aan deze nieuwe collectie is dat ze verkrijgbaar is in maar liefst zes RAL-kleuren: 9016, 7035, 7006, 7016, 7021 en 9005. Op die manier past je tafel altijd bij je deur- en kozijnwerk.  

Tekst: One to sit
Fotografie: One to sit

____

Meer projecten bekijken van One to sit?


One to sit


“Handmade Outdoor and Indoor Furniture. Dutch Design. Single Brand. High End Quality. ”

__
Meer informatie over One to sit?