OnbeperktWiFi.nl, optimale wifi, wifi netwerk, internetverbinding

  • OnbeperktWiFi.nl
  • Oudendijk 29a
  • 6744PT Ederveen

Optimale WiFi | OnbeperktWiFi.nl

Het prachtige frisse gras, de ultiem strakke rieten kap en de stijlvolle zwarte kozijnen… dit magnifieke en klassieke ontwerp is oogstrelend op ontzettend veel manieren. Dit pareltje is ontworpen met talentvolle architecten en stylisten en toch ontstond er een ‘simpel’ probleem, namelijk: binnenshuis bellen. Wist je dat bepaalde bouwontwerpen het simpelweg onmogelijk maken om een fatsoenlijke bel-verbinding te garanderen? Zo’n rieten kap als deze bijvoorbeeld heeft zo’n ontzettend hoge isolatiewaarde, dat het voor problemen zorgde. Gelukkig had OnbeperktWiFi.nl hier een oplossing voor…

Isolatie als beperking

Door het rieten dak en de isolerende dakplaten heeft deze luxe villa dus een hoge isolatiewaarde. Goed voor het milieu, maar minder goed voor de communicatie naar buiten toe. Normaliter is er geen signaal binnen te krijgen, waardoor bellen onmogelijk is. WiFi-bellen is hier de oplossing voor. Dankzij het uitstekende WiFi-netwerk van OnbeperktWiFi.nl hebben de bewoners nu een goede verbinding en kunnen ze altijd en overal in huis WiFi-bellen. Deze geweldige oplossing komt met een even sterke service. 

Service garandeert tevredenheid

Wanneer je namelijk niet tevreden bent over de werking van jouw WiFi-netwerk, kan dit bedrijf met je meekijken. Zij kunnen niet alleen de bestaande verbinding optimaliseren, maar ook deuren openen voor nieuwe functionaliteiten. Denk hierbij aan de bediening van bijvoorbeeld de haard, robotstofzuiger, verlichting of raamdecoratie en dat alles via een app. In deze app zijn alle gegevens in te zien. Toch nog problemen? Dan kan je als klant onbeperkt gebruikmaken van de support 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Eventuele problemen zullen daardoor altijd snel en accuraat worden opgelost. Geen gezeur meer van een monteur die op beperkte tijden langs kan komen en rekening op rekening, zonder een echte oplossing te hebben, maar goede service en een vak-team met verstand van zaken. 

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: OnbeperktWiFi.nl

_____

OnbeperktWiFi.nl

_____

Meer projecten bekijken van OnbeperktWiFi.nl?