Optimale ontspanning door een privé sauna

Alpha Wellness Sensations

De bewoners van een schitterende villa lieten het idee van een veranda varen en kozen voor een uitbouw met privé sauna. Dit bleek de juiste keuze. Nu kunnen zij namelijk genieten van een deels overdekt terras dat op mooie wijze overloopt in het tuinontwerp. Bovendien biedt dit de mogelijkheid om volledig tot rust te kunnen komen in een heuse thuis wellness die dus bestaat uit een heerlijke sauna en een infraroodsessie van Alpha Wellness Sensations. Op deze manier kan nog meer genoten worden van de woning, de tuin en het buitenleven!  

Een fijne opbouw 

Om deze heerlijke thuis wellness te realiseren werd dus de hulp van Alpha Wellness Sensations ingeschakeld. Zij waren verantwoordelijk voor de schitterende, functionele privé sauna. Deze sauna werd in de lengte opgebouwd en bestaat voor een groot gedeelte uit een grote glazen wand. Dit biedt optimaal zicht over de prachtige omgeving zonder inkijk vanuit de buren toe te laten. De vereiste privacy voor een thuis wellness wordt dan ook gewaarborgd. De achterkant van de sauna opent naar de woning toe, zodat de bewoners meteen na een bezoek aan de sauna naar de douche door kunnen lopen. Daarnaast werd een van de zijwanden bekleed met gladde zoutstenen. Hier werd verlichting achter geplaatst waardoor het lijkt zoals de zon naar binnen schijnt.  

 

 

De indeling van de sauna 

Eenmaal binnen zijn op twee niveaus banken van planken thermisch behandeld ayoushout geplaatst. Naast deze saunabanken, die tegen de achterkant zijn gesitueerd, werd er ook een ergonomische infraroodbank geplaatst. Hierdoor kun je wanneer je plaatsneemt in de privé sauna van het schitterende uitzicht genieten. De infrarood-rugstraler heeft de welbekende wave-vorm van Alpha Wellness Sensations, zodat de bank fantastisch zit. Onder het grote raam staat de saunaoven. Dit is een Pro-versie van 16kW en dat betekent dat er stevig gezweet kan worden. 

Kortom, deze privé sauna beschikt over alle functionaliteiten die je nodig hebt om volledig te kunnen ontspannen en tot rust te kunnen komen…  

Editor: Media team

Datum: 23-03-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redachtie The Art of Living