Optimaal comfort met een stoere, stijlvolle loungeset

Borek Parasols | Outdoor furniture

Het maakt niet uit hoe groot jouw buitenruimte is, een fijn terras is onmisbaar. Een loungeset van Borek is dan ook een absolute must have. De collecties van het bedrijf hebben een ongekend hoogwaardig design en bieden absoluut comfort. Graag laten we je dan ook kennis maken met de Ribbon-set. Deze collectie bestaat uit stoere zitelementen die samen te voegen zijn tot een prachtige loungebank. Voor het ontwerp van de Ribbon ging Borek een samenwerking aan met bekende ontwerper Bob Manders. Hierdoor is de collectie bij uitstek een goede keuze.  

Loungebank, buitenmeubels, Borek, The Art Of Living

Indrukwekkende verschijning 

De Ribbon-lounge bestaat uit een antracietgrijs, aluminium frame dat zich kenmerkt door een rechte, strakke belijning. Dit frame wordt aan de zijkanten speels onderbroken door donkere, smalle ropes in de arm en rugleuning. Het kleur- en materiaalgebruik heeft de loungebank een stoere, robuuste, maar stijlvolle uitstraling gegeven. Vanuit iedere hoek is de Ribbon een indrukwekkende verschijning.  

Een heerlijke loungebank 

Bijzonder aan de Ribbon is dat hij uit diverse modules bestaat, die naar wens te combineren zijn. Neem bijvoorbeeld de hoekmodule, deze heeft brede leuningen die de robuuste uitstraling benadrukken. Bovendien is de leuning erg functioneel. Het is bijvoorbeeld heel eenvoudig om er een tablet of drankje op de plaatsen. De hoekmodules zijn enkel te plaatsen, maar ook de combineren met elkaar of een middenstuk, waardoor een heerlijke loungebank ontstaat.  

Loungebank, buitenmeubels, Borek, The Art Of Living

Sidetables 

Je kunt de set ook verder uitbreiden met de sidetable, zo is een heerlijk hapje of drankje altijd binnen handbereik. De sidetable is tussen twee modules te plaatsen, wat nog meer mogelijkheden biedt. Wil je toch een wat grotere tafel? Dan is de bijpassende salontafel wellicht wat voor jou. Deze heeft hetzelfde aluminium frame, als de lounge, waarop een lichtgrijs teaktafelblad werd geplaatst. Kleed het geheel leuk aan en niets staat een comfortabele en schitterende loungeset meer in de weg.  

Editor: Media Team RRO

Datum: 11-12-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art Of Living