Ontwerp Atelier Lievois, interieurarchitect, ontwerpen, interieur, exclusief interieur, the art of living online

Ontwerp Atelier Lievois

Ontwerp Atelier Lievois denkt in totaalconcepten. Door te focussen op het grote geheel, wordt er voldaan aan de gewenste uitstraling van de ruimte en aan de wensen van de klant. Strak en eenvoud zijn kenmerkende eigenschappen van de ontwerpen van Lievois. Ieder project wordt met nieuwe creativiteit en een open geest aangegaan. Op deze manier is het keer op keer maatwerk. Bij een nieuwbouw- of verbouwproject kun je terecht voor een volledig ontwerp, maar ook voor ontwerp- en kleuradvies kan je bij Lievois aankloppen.

___

Alle projecten van Ontwerp Atelier Lievois bekijken?

Luxe inrichting

Bij dit project was het bijzonder dat twee bevriende echtparen ervoor gekozen hebben het patio te delen. Dit omdat de entree spits toeliep waardoor de toegangspoort een gedeelde entree was voor beide woningen. In samenwerking met de architect is ervoor gezorgd dat de huizen een mooi totaalbeeld vormen maar toch uniek en naar wens gemaakt zijn.

Schitterende renovatie

Het eindresultaat is een kantoor dat karakter en klasse uitstraalt. Het heeft ziel en persoonlijkheid dat gepaard gaat met designmeubelen. Samen verzorgt dit geborgen- en huiselijkheid. Deze laatste twee kenmerken typeren de omgang tussen opdrachtgever en het team met professionals.

Strak landelijk

Hoewel je achter de gevel van deze landelijke villa in pastorijstijl een interieur zou verwachten met uitsluitend identieke stijlkenmerken, kozen de bouwheren toch een tijdloze en strakke inrichting met in het bijzonder een warme ondertoon. Ze deden hiervoor een beroep op Michaël Lievois van Ontwerp Atelier Lievois uit Sint-Niklaas, die hun wensen perfect wist te vertalen naar een strak en landelijk concept.

 

Lievois, the art of living, interieur

Michael Lievois


“Hoe meer je toevoegt, hoe moeilijker het wordt om het totaalconcept te laten werken.”

 

___

 

Contactgegevens:

  • Ontwerp Atelier Lievois
  • B-9100 Sint-Niklaas

 


Web editor: Monique Jansen     |

Datum: 09 | dec | 2020


Tags: , , ,

Gerelateerde artikelen

visitekaartje_Simoni

Simoni Jennen


Inrichting en architectuur van privéwoningen, musea, hotels, showrooms en ateliers…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media

error: Content is protected !!