• Alpha Industries
  • Stadsheide 27
  • B-3500 Hasselt

Ontspannende thuissauna | Alpha Industries

Group Ceyssens is al jaren niet alleen een leverancier, maar ook een innovator van glas voor de bouw. Ceyssens ontwikkelde op den duur zoveel vooruitstrevende raamproducten dat ze besloten een eigen showhouse neer te zetten op het fabrieksterrein, om daar de marktklare vernieuwingen te demonstreren. En het zijn er veel, van een beweegbare zwembadbodems tot compleet verzinkbare ramen. Het showhouse dat eigenlijk slechts noviteiten moest demonstreren heeft daardoor alle allures van een modern huis van de toekomst gekregen. Alpha Industries kreeg de eer om een ontspannende thuissauna te plaatsen in dit showhouse.

Exclusieve afwerking

De thuissauna van Alpha Industries heeft een prominente plek gekregen binnen een zeer grote wellnessruimte. De grote aandachtstrekker hier is het zwembad met een verdwijnbare bodem. De wellnessruimte waarin de thuissauna is opgenomen heeft een riante gevel van veel ramen inclusief een lichtkoepel boven het zwembad. De thuissauna is een compact ontwerp met een exclusieve afwerking. De binnenruimte is volledig afgewerkt met chique steenstrips. De zittingen bestaan uit twee bankjes die op een verschillend level zijn geplaatst, zodat je eenvoudig kunt kiezen op welke temperatuur je de warmte wil ontvangen. De ruimte is afgewerkt met moderne LED-verlichting zodat je kleurentherapie kunt toepassen.

Over Alpha Industries

Sinds decennia is Alpha Wellness Sensations de internationale marktleider voor nieuwe trendsettende innovaties en bekend als producent van hoogwaardige wellnessproducten zoals sauna’s, infraroodcabines, stoomcabines (hammam) en zonnebanken. Zowel voor particulieren als voor de professionele sector, voor binnen- en buitengebruik. Het team van designers, technische specialisten en productiemedewerkers zorgt voor een perfect product, en desgewenst op maat; dat alles met slechts één doel voor ogen: de klant zorgeloze wellnessgeneugten bezorgen zodat lichaam en geest er optimaal wel bij varen. Ze ontwerpen, produceren en monteren met een garantie voor kwaliteitscontrole op elk niveau.

Tekst: Marlou – Peters Overkamp
Fotografie: Dré Wouters

 ____

 

thuis wellness, alpha industries, spa, ontspanning, exclusief, luxe, wellness

 

____

Meer projecten bekijken van Alpha Industries?