Ontdek de voordelen van een huislift op renovatiezondag

Verolift

Steeds vaker kiezen mensen er voor om een huislift te installeren en dan niet alleen voor hun eigen gemak, maar ook omdat het tal van andere voordelen met zich meebrengt. Het komt bijvoorbeeld steeds vaker voor dat mensen hun oude dag niet in het woonzorgcentrum willen spenderen en dan maakt een huislift het mogelijk om levenslang thuis te blijven wonen. Je beweegt je eenvoudig tussen de verdiepingen en dat draagt weer bij aan het wooncomfort. Bovendien zorgt een huislift er met al zijn functionaliteiten voor dat de verkoopwaarde van de woning stijgt. Want de aanwezigheid van een lift kan aantrekkelijk zijn voor mensen die slecht ter been zijn of mensen die geregeld met zware spullen naar boven moeten gaan. Kortom, een huislift is zeker geen overbodige luxe.  

Maatwerk liften 

Een huislift volledig op maat van jouw woning laten ontwerpen is dé ultieme woning upgrade. Het is een interessante investering die wordt gecombineerd met woongenot. Zie je dit zitten? Dan kun je bij Verolift terecht voor hun maatwerk liften. Met hun expertise en jarenlange ervaring kunnen zij jou fantastisch adviseren op het gebied van huisliften. Om het voor jou eenvoudiger te maken om advies in te winnen opent Verolift haar deuren op 25 september, wanneer het renovatiezondag is.

Renovatiezondag 

Op renovatiezondag maak je kennis met het volledige Verolift-aanbod en je hebt de mogelijkheid alle huisliften uitvoerig uit te bespreken. Zo kom je erachter welk type huislift geschikt is voor jouw woning, met welk budget je rekening moet houden, welke opties en afwerkingsmogelijkheden er bestaan, welke aandrijving het zuinigst is en hoelang de installatie duurt. Natuurlijk kun je ook uitvoerig jouw wensen bespreken om te kijken wat het bedrijf er mee kan. Aarzel dan ook niet en bezoek de showroom van Verolift of kijk voor meer informatie over renovatiezondag op de website.  

Editor: Media team

Datum: 19-09-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: verolift