Ontdek de Vario 400 Serie Wijnklimaatkasten voor wijnliefhebbers

Gaggenau

Ideale bewaaromgeving 

De Vario 400 Serie Wijnklimaatkasten belichamen de perfecte harmonie tussen functionaliteit en design, waardoor een ideale bewaaromgeving voor wijnliefhebbers ontstaat. Gehuld in bijna naadloos roestvrij staal vormen deze kasten een architectonisch statement in elke ruimte waar ze worden geplaatst. 

Wijnklimaatkast, Vario 400 serie wijnklimaatkasten, Gaggenau BE, The Art of Living

Verfijnde presentatie 

Met warme, niet-verblindende verlichting en vijf vooraf ingestelde lichtopties kunnen wijnverzamelaars hun collectie op elegante wijze presenteren. De volledig uittrekbare rekken, vervaardigd van eikenhout en antracietkleurig aluminium, bieden een indrukwekkende display, waarbij elk detail van de flessen met zorg wordt tentoongesteld. 

Wijnklimaatkast, Vario 400 serie wijnklimaatkasten, Gaggenau BE, The Art of Living

Functionaliteit en bescherming 

Deze klimaatkasten bieden hoogstaande functionaliteit met maximaal drie afzonderlijke temperatuurzones die ingesteld kunnen worden tussen 5 °C en 20 °C. Dit creëert een omgeving die de atmosfeer van een wijnkelder nabootst en de perfecte drinktemperaturen waarborgt. Naast temperatuurregeling zorgen ze voor een constante luchtvochtigheid, geluidsdemping, vibratietempering en aroma filtering via actieve koolstof. De behandelde glazen deuren blokkeren schadelijke UV-stralen en beschermen zo de kwaliteit van de wijn. 

Wijnklimaatkast, Vario 400 serie wijnklimaatkasten, Gaggenau BE, The Art of Living

Ontdek de specificaties 

Uitgebreide specificaties van de Vario 400 Serie Wijnklimaatkasten, inclusief kenmerken, accessoires, downloads, planningsaanwijzingen en CAD-tekeningen, zijn beschikbaar. Hierdoor kunnen wijnliefhebbers een weloverwogen keuze maken voor hun ideale bewaaroplossing. 

Wijnklimaatkast, Vario 400 serie wijnklimaatkasten, Gaggenau BE, The Art of Living

Hoe te combineren 

Deze Vario wijnklimaatkasten zijn niet slechts functionele apparaten; ze vormen een aanvulling op uw interieur. De strakke, bijna naadloze roestvrijstalen behuizing past naadloos in moderne en klassieke interieurs. De combinatie van eikenhouten rekken en antracietkleurig aluminium voegt een vleugje klasse toe aan de presentatie van uw wijncollectie, terwijl het design tegelijkertijd ruimtelijkheid en elegantie in uw keuken brengt. Of ze nu achter de deurframes van bestaande meubels staan of als op zichzelf staande units worden geïntegreerd, deze keukens creëren een verstilde ambiance die de zintuigen streelt en het oog verwent met hun esthetische aantrekkingskracht. 

 Ervaar het zelf in de showroom 

Om de hoogwaardige kwaliteit van deze klimaatkasten volledig te ervaren, nodigt Gaggenau bezoekers uit om hun showroom in Brussel te verkennen. Daar kunnen ze niet alleen de functionaliteit van de kasten ervaren, maar ook genieten van de kwaliteit van andere Gaggenau-apparaten, zoals ovens en kookplaten. 

Editor: Media Team RRO

Datum: 05-01-2024

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Gaggenau