Ontdek de steel look deuren en room dividers van ANYWAYdoors

ANYWAYdoors

Binnendeuren zijn ontzettend belangrijk voor de uiteindelijke uitstraling van jouw woning. Hoewel ze grote sfeerbepalers zijn, worden de deuren vaak vergeten mee te nemen in het interieurontwerp. Kies bijvoorbeeld voor stijlvolle stalen deuren om jouw interieur een interessante upgrade te geven. Ze passen bij vrijwel iedere interieurstijl en voegen op hun eigen manier klasse toe aan de inrichting. ANYWAYdoors begrijpt dit als geen ander en produceert dan ook al enige tijd steel look deuren. Daarnaast kun je ook bij hen terecht wanneer je opzoek bent naar een room divider van staal. Hiermee kun je ruimtes op een elegante en functionele manier van elkaar scheiden.  

Tijdloze blikvangers  

De steel look deuren van ANYWAYdoors zijn erg populair omdat hiermee ingespeeld wordt op de laatste interieurtrends. Bovendien zijn de deuren tijdloze blikvangers die lang mooi blijven en waardoor er optimaal van genoten kan worden. Het maakt niet uit of een moderne interieurstijl jou aanspreekt, je een luxe interieur als voorkeur hebt of een klassieke uitstraling in jouw woning de overhand heeft. Een stalen deur of room divider van ANYWAYdoors verfraait de inrichting. Bovendien is een voordeel van een stalen deur of room divider dat licht tot diep in de woning binnen weet te treden en dat ruimtes op subtiele manier aan elkaar verbonden raken, maar toch van elkaar te scheiden zijn. Wat bevorderend werkt voor het wooncomfort.  

Een uitmuntende kwaliteit  

Kies je voor een deur van ANYWAYdoors, dan kies je niet alleen voor een esthetisch product, maar ook voor een uitmuntende kwaliteit. Alle binnendeuren die het bedrijf produceert zijn gemaakt van geadoniseerd aluminium. Anodiseren is een elektrochemisch procedé waarbij de metaaloppervlakte wordt omgezet naar een decoratieve, duurzame en corrosiebestendige afwerking. De afwerking wordt vervolgens niet op het product aangebracht, maar integreert met het onderliggende aluminium. Dit proces wordt beschouwd als natuurvriendelijk omdat het weinig schadelijke effecten heeft op zowel het land, als de lucht of het water.  

Verschillende soorten deuren  

Nu je meer weet over de uitstraling van stalen deuren, een stalen room divider en weet hoe ANYWAYdoors ervoor zorgt dat hun producten lang mooi blijven, vertellen we je graag meer over de verschillende soorten deuren waar je bij dit bedrijf uit kan kiezen. Het bedrijf heeft vier verschillende soorten deuren met een steel look. Je hebt de Swing-deur, dit is een draaideur met onzichtbare pivotscharnieren en een minimalistische omlijsting. Bijzonder aan deze deur is dat de draairichting en scharnierzijde naar wens aan te passen zijn. Dit komt doordat ze geen vloerbevestiging hebben. Daarnaast beschikt het bedrijf ook over Slide-deuren, wat inhoudt dat je de deur open kunt schuiven. Maar ook voor een Fixed-wand kun je bij hen terecht. Dit is een vaste wand met een minimalistisch frame, eigenlijk is het dus een stijlvolle room divider. 

De Pivot-deur 

Een soort deur die we nog niet benoemd hebben, maar weldegelijk het uitlichten waard is, is de Pivot-deur. De pivoterende deuren van ANYWAYdoors hebben onzichtbare pivotscharnieren, waardoor de deur niet op voorhand in de vloer ingebouwd dient te worden. Dit biedt gemak en zorgt ervoor dat de deuren beschikbaar zijn met en zonder omlijsting. 

Over ANYWAYdoors 

Kortom, er is dus van alles mogelijk op het gebied van stalen binnendeuren en room dividers. Dit komt doordat ANYWAYdoors altijd maatwerk levert (zowel in maatvoering als design) en alles uit de kast haalt om de meest indrukwekkende projecten op succesvolle wijze af te ronden. Het bedrijf stelt de ideale deur samen door modulaire componenten te combineren en persoonlijke voorkeuren mee te nemen tijdens het ontwerpproces. Hierdoor worden keer op keer de meest mooie en volledig afgewerkte eindproducten realiteit. Wil je hier meer over weten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met hen op.  

Editor: Media Team RRO

Datum: 21-01-2024

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: ANYWAYdoors