Ontdek de innovatieve ANYWHITE-binnendeuren

ANYWAYdoors

Bij ANYWAYdoors kun je terecht voor alle aspecten die te maken hebben met het concept binnendeur. Het bedrijf levert altijd maatwerk en biedt ontzettend veel mogelijkheden, waardoor de opties eindeloos zijn. Er wordt naar jouw wensen geluisterd, waarna een vertaalslag gemaakt wordt naar de meest mooie binnendeuren. De deuren sluiten volledig aan bij jouw interieur en werken volgens de meest geavanceerde technieken. We laten je dan ook graag kennis maken met de prachtige ANYWHITE-binnendeuren. Wat deze deuren zo bijzonder maakt lees je in dit artikel.  

Een stijlvolle upgrade 

De ANYWHITE-deuren zijn perfect om jouw interieur een stijlvolle upgrade te geven. Gekeken naar de esthetiek en techniek biedt ANYWHITE een unieke gebruikservaring. De moderne en minimalistische uitstraling van de binnendeuren past bijvoorbeeld erg goed bij vrijwel iedere interieurstijl. Daarnaast zijn de deuren enkel gemaakt van hoogwaardige materialen, wat betekent dat ze duurzaam zijn, hun schoonheid behouden en weinig onderhoud vragen. Dit laatste komt voornamelijk door de duurzame HPL Massiv afwerking. Hierdoor kunnen de binnendeuren tegen een stootje.  

Modulaire deuren 

Een ander voordeel van de ANYWHITE-deuren is het gegeven dat ze in één of beide richtingen kunnen opendraaien. Dit is zelfs mogelijk als de binnendeuren al geïnstalleerd zijn. Het heeft allemaal te maken met de gepatenteerde verborgen scharniertechniek. Dit maakt het mogelijk om geen kant te hoeven kiezen. Hierdoor wordt esthetiek gecombineerd met ultiem gebruikscomfort.  

 

Volledige ontzorging 

Ben je geïnteresseerd in deze innovatieve deuren? Dan kun je nu heel eenvoudig een offerte aanvragen. Dit doe je door online jouw ideale deur samen te stellen, die je vervolgens kunt inzenden. Hierna zal ANYWAYdoors contact met je opnemen om een afspraak te maken in de showroom. Tijdens deze afspraak wordt de officiële offerte samengesteld en worden de volgende stappen te besproken. Zo weet je precies waar je aan toe bent, wat je kunt verwachten en hoe het proces eruit komt te zien. Op deze manier hoopt het bedrijf al hun klanten volledig te kunnen ontzorgen.  

Editor: Media Team RRO

Datum: 02-11-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: ANYWAYdoors