Transformatie, renovatie, magnus villas

  • Magnus Villas
  • Hoogbuul 30
  • 2250 Olen, België

Ongelooflijke transformatie | Magnus Villas

Na uitvoerige kennismaking en besprekingen van de verwachtingen was ook deze klant in Vlaams Brabant gecharmeerd door de eerste voorontwerpen en bijhorende duidelijke kostenramingen van Magnus Villas. Het is van uitermate groot belang dat de ontwerper precies aanvoelt waarover de klant droomt zodat de schetsen en plannen deze dromen etaleren. De gedreven ontwerpers waar Magnus Villas mee samen werkt staan garant voor sublieme ontwerpen bij verbouwingen, met als resultaat een unieke transformatie. Voordien en nadien maken een wereld van verschil.

Een goede voorbereiding is het halve werk

De interne studiedienst/werkvoorbereiding huldigt het principe “de kunst van het bouwen schuilt in de voorbereiding”. Zij beheersen het opstellen van gedetailleerde volledige offertes met duidelijke omschrijving. Dit steeds met vaste onderaannemers en leveranciers.

Vrij snel werd er tot de studieovereenkomst overgegaan. De grond-, epb-, stabiliteitsstudie konden vervolgens aanvangen. Ondertussen begeleidde de interieurarchitecte de opdrachtgevers met keuzes van materialen en werkte ze keuken-en andere detailplannen uit. Simultaan werd het bouwdossier klaargemaakt en de bouwvergunning aangevraagd. Het grote voordeel is dat bij het bekomen van de vergunning het bouwdossier volledig is en er snel kan gestart worden zodat verrassingen uitgesloten zijn.

Echt vakmanschap

Rennovatiewerken zijn een specialisatie op zich, sedert jaren beheerst Magnus Villas dit. De eigen metselaars stonden ook hier garant voor een geslaagde ruwbouw, letterlijk de fundering en noodzaak voor een geslaagde totaalafwerking.

Opvallend is de transformatie van een iet wat sombere woning van de vorige eeuw naar een moderne strakke villa met prachtige lichtinval aan de achterzijde dankzij de grote grote glaspartijen.

Transformatie, renovatie, magnus villas

Jarenlange ervaring

Meer dan 10 jaar bewijst het team van Magnus Villas haar kunnen bij zowel nieuwbouw als renovatie. Dit van ontwerp tot realisatie èn naservice. Ook dit laatste is een topprioriteit en bijgevolg het stokpaardje van de zaakvoerder. Hij beseft als geen ander dat de ultieme tevredenheid van de na-service afhangt.

 

Tekst: Magnus Villas
Fotografie: Magnus Villas

____

____

Meer projecten bekijken van Magnus Villas?