one to sit
one to sit
one to sit
one to sit
one to sit
one to sit
one to sit
one to sit
one to sit
one to sit
Rollo tafel ovaal 2,60 meter met Sera stoel
Rollo tafel 140 meter met Sera stoel
Base tafel 4 meter met Sera stoel
Placa tafel 3 meter met Base bank
Original lounge stoel en bank met sunbrella kussens
Opbergboks
Original tafel met original bank
Original bar tafel met Sera bar stoel
Colla tafel 3 meter met Base bank
Borra tafel 3 meter met Base bank
previous arrow
next arrow
 

One to sit  

Het maken van meubilair met nieuwe, verschillende materialen. Meubels zowel prachtig als comfortabel, met een luxe en rustgevende uitstraling. Uitnodigend om te genieten van de buitenruimte. Dat is waar One to Sit voor gaat. Praktisch en comfortabel hoeft volgens het bedrijf geen reden te zijn om in te leveren op stijl. Door creatieve oplossingen, hoogwaardige materialen en unieke designs zijn de producten van One to Sit alles wat je nodig hebt.  

Sterke filosofie

Huiskamers lopen vloeiend over in de buitenruimte, de tuin, het terras of het zwembad. Dit is de filosofie van het bedrijf. Een collectie van binnen- en buitenmeubels van puur Nederlands vakmanschap ademt deze filosofie. Ondanks het minimalistische design van de meubels van One to Sit vallen de meubels op in de ruimte. De bijzondere vormgeving is verrassend, verfrissend en vernieuwend en geven jouw binnen- of buitenruimte een interessante twist. Toch hebben de meubelen wel een rustige uitstraling door de natuurlijke tinten die worden gebruikt.  

Hoogwaardige kwaliteit

De meubelen van One to Sit zijn niet alleen een lust voor het oog, de meubelen zijn ook nog eens van ontzettend hoogwaardige kwaliteit. De materialen waar mee gewerkt wordt zijn met zorg uitgekozen en zijn daarbij dus niet alleen mooi, maar ook sterk en duurzaam. 

___

Alle projecten van One to Sit bekijken?

 

Duurzame meubels

Het maken van binnen- en buiten meubilair met nieuwe en verschillende materialen. Duurzame meubels die zowel prachtig als comfortabel zijn met een luxe en rustgevende uitstraling. Deze meubels nodigen je uit om te genieten van de ruimte. Dat is waar One to Sit voor gaat.

Design teunmeubilair

Het stoere en eigentijdse merk ”One To Sit” weet veel op het gebied van design tuinmeubilair. Ze streven naar ongekende kwaliteit, hoog zitgemak en oogstrelend design. Ze weten het design tuinmeubilair in kleur en materiaal perfect te combineren met het overige assortiment waardoor je een mooi eenduidig plaatje krijgt.

 

One to sit

One to sit


 “Handmade Outdoor and Indoor Furniture. Dutch Design. Single Brand. High End Quality. ”

 

___

Contact gegevens

 • One to sit
  Liessentstraat 4
  5405 AG Uden
  Nederland
 • Contact gegevens:
  Tel.: +31(0)413 351 272 | Bas Delfgaauw
  E-mail: info@onetosit.com